Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADASLAR ARI organizasyondan kargo gelmiş bana ne kibu ya:S bilen var mıeylül ayında kazandığın omo seti
evet öyleymiş ama hepsi dökülmüş almadım yenisini gönderiyolar mı
bide suan puanlarınız kac
resimlerini çekip omonun facedeki mesaj bölümünden bildirsen belki yenilerini gönderirler
1870 olmus herkesnki benimki 1861 yorum yazsam olcakta
1 gün atlamışım
çok üzüldüm
((((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADASLAR ARI organizasyondan kargo gelmiş bana ne kibu ya:S bilen var mıeylül ayında kazandığın omo seti
bide suan puanlarınız kacüzüldümresimlerini çekip omonun facedeki mesaj bölümünden bildirsen belki yenilerini gönderirler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinARKADASLAR ARI organizasyondan kargo gelmiş bana ne kibu ya:S bilen var mıeylül ayında kazandığın omo seti
bide suan puanlarınız kacüzüldümresimlerini çekip omonun facedeki mesaj bölümünden bildirsen belki yenilerini gönderirler
kargocu bunu götürmeyin biz bildirdik dedide bilmiyorum geri gönderirlermi

Eylül geldi. Ekim yok. Sizde de aynı mi arkadaşlar.