Diğer > Serbest Kürsü

kilo sorunu:(

<< < (5/9) > >>

sahaneyedili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemzireceksin bol bol emzirmek kilo verdiriyor ebru şallı nasıl incecik, çocuk 2 yaşına gelmiş hala emziriyo

emziremiyorsanız da annelere yönelik makineler vs. var bir deneyin

--- Alıntı sonu ---
;D emzirmek kilo verdiriyormu bilmem ama ben veremedim kızımı sütten keseli çok fazla olmadı :D

--- Alıntı sonu ---

bünyeye göre de farkedebilir ama verdiriyormuş, ben ve arkadaşlarımdan da emzirerek kilo verenler var. 

erimce:
bende son zamanlarda aldığım kilolardan muzdaribim :( evlendiğimde 52 kg dum..7 sene sonra 58 kg ile hamile kalıp 78 kg ile doğuma girip 64 le çıktım ikizlerimi 1.5 yaşına kadar emzirdim kilom 60 kadar düşmüştü...emzirmeyi bıraktım ve sürekli kilo almaya başladım 36 yaş 70 kg beni zorluyor..ilk önce yeme alışkanlıklarımızdan başlamalıyız diye düşünüyorum....burdan sizi takip edicem forumca forumda kalalım :) teşekkürler arkadaşım...listeleri bekliyoruz...sağlıkla formda kalmak dileğiyle..

eyefive:
ha bu arada ideal boy kilo orantısı,kitle endeksi şu şekilde. kişiden kişiye,insanın kemik kas yapısına göre değişir. kimisinin kasları fazladır kilo olarak ağır basar ama zayıf sıkı bedenlidir.kimisi aynı şekilde zayıf gösterir ama kemikleri kalın ve iridir kiloda ağır basar.bu durumlar için bu kitle endeksi geçerli değildir.

BOY: 1.80 cm ise Kilonuzun 70 Kg olması Lazım. Yani Boyunuzun İkinci basamağındaki 2 rakamlı haneden ( 80 ) kilonuz 10 rakam düşük yani ( 70 ) olmalı.

Boyunuz 1:53 ise Kilonuz 53-10=43 olmalı.

bu durumda insanın bedensel fiziki yapılarının farklılığına göre 3-5 kilo fazla olabilir. yani 43 yerinde 45-47 gibi.

dhande:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bu arada ideal boy kilo orantısı,kitle endeksi şu şekilde. kişiden kişiye,insanın kemik kas yapısına göre değişir. kimisinin kasları fazladır kilo olarak ağır basar ama zayıf sıkı bedenlidir.kimisi aynı şekilde zayıf gösterir ama kemikleri kalın ve iridir kiloda ağır basar.bu durumlar için bu kitle endeksi geçerli değildir.

BOY: 1.80 cm ise Kilonuzun 70 Kg olması Lazım. Yani Boyunuzun İkinci basamağındaki 2 rakamlı haneden ( 80 ) kilonuz 10 rakam düşük yani ( 70 ) olmalı.

Boyunuz 1:53 ise Kilonuz 53-10=43 olmalı.

bu durumda insanın bedensel fiziki yapılarının farklılığına göre 3-5 kilo fazla olabilir. yani 43 yerinde 45-47 gibi.

--- Alıntı sonu ---

boyumu biliptemi yazdın hihihih :) 48 olsam yeter annem onun altına düştüğümde yedirmeye başlıyor zorla :)

betty86:
bende 2. çocuğuma hamileyim 5 aylık. şu ana kadar 4 kilo aldım. ilk kızımda toplamda 7 kilo almıştım ve 4 kiloya yakın doğmuştu . çevremdekiler çok şaşırmıştı . genelde bebeğime yarayacak şeyleri sıvı olarak almaya çalışıyorum. fırsat buldukçada yürüyüş yapıyorum. inşallah doğuma kadar 10 kilonun üzerine çıkmam. benim eşim 2 yıl önce 120 kiloydu 2 ay gibi bir sürede 98 kiloya düştü. nasıl derseniz. ekmeksiz ve hamur işi olmadan normal kahvaltı ve yemeklerini yedi ve birda sauna eşofmanı almıştı onla terden su olana kadar yürüyordu. nerdeyse hiç aç kalmadan 22 kilo verdi çok şükür. inşallah sizde ideal kilonuza kavuşursunuz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git