Diğer > Serbest Kürsü
kilo sorunu:(
talihkuşu:
arkadaşlar ben de kilo sorunu var hamilelikten sonra 15 kilo fazlalık kaldı doğum yapalıda yaklaşık 3 ay oldu bebek mamayla besleniyor :(ve ben kilo vermek istesemde veremiyorum balık etli ve su içse yaradı diyen tiplerdenim öneriniz var mı yeşil çayı ve rezeneyi denedim ama hiç bişe yemiyorum neredeyse gene 2 kilo almışım ne yapmalıyım öneriniz varsa sevinirim
aylean:
Bebeğini güle güle büyüt canım.Benim geçen sene 10 kg fazlam vardı.Yaşam koçuna gittim.Bana kan sonuçlarıma göre bir liste verdim.3 ay uyguladım.Kilolarımı verdim.Artık ne yesemde kilo almıyorum.Ama ölçüyü kaçırmıyorum.Bu işin sırrı su içmekten geçiyor.Ama lıkır lıkr değil.Küçük bir pet şişeyi bana 3 saatte yudum yudum içirdi.2 litreyi böyle içtim.Muhakkak meyvalar ve badem,yaban mersini ile kendine ara öğünler yap.Kahvaltıda iki dilim ekmek ye.Diğer övünlerde yeme.Yemeklerini yavaş yavaş ye.Protein ile karbonhidratı karıştırmamaya dikkat et.Birleşince yağ oluyorlar.Acıktıkça kuru üzüm,ceviz falan at ağzına.Birde yeme işin saat 19.00 gibi bitir.O saatten sonra 21.00 gibi meyva yiyebilirsin.Ben şimdi 59 kiloyum.Boyum 1.67cm. 42 yaşındayım.İnşallah sende verirsin.Ha birde HAFTADA EN 2 GÜN KURU BAKLİYAT YE.
talihkuşu:
çok teşekkür ederim mutlaka uygulayacağım :-*
fatosmurat:
bende evlendiğimde 48 kg XS bedendim. şuan 65 kg ve L bedenim.
aslında hamilelikte çok kg almadım. 7 kg aldım. doğum sonrası kg aldım ben doğumdan sonra 55 tim..
öncesinde çalışıyordum ama şuan evdeyim çalışmıyorum bununda çok etkisi var. hergün aynı şeyleri yaptığınızda vucut alışıyor o tempoya. üzerine bişey koymazsanız zayıflayamıyorsunuz malesef... birde benim çikolata zaafım var.. ve bırakamıyorum ;D benim için en güzel zayıflama yöntemi tempolu yürümek. daha önce de bu yöntemle 10 kg vermiştim. diyet kesinlikle bana göre değil çünkü bir iki gün denemelerim oldu yapamadım..
inşallah sizde bende kurtuluruz fazla kilolarımızdan.. benim şuan için 6-7 kg fazlam var..
calculus07:
bende 90 kiloyum :(
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git