Diğer > Serbest Kürsü
kilo sorunu:(
eyefive:
@esmanur evet sabah elma sirkesi ,akşamda verdiğim o 3 çay tarifi uygulanacak :D
bu arada piyasada çok marka elma sirkesi var. şu 3 markadan başka almayın. bunların hangisi indirimde kampanyadaysa onları alın.
Fersan,Doğanay,Kühne ;)
Esmanur:
:D Hiç ama hiç ümidim yok ama kendime güvenim yok ;D şu çaydan başlamayı düşünüyorum ::)
dhande:
sabah bende elma sirkesiyle başladım ama o ne biçim bişey hepsini içemedim :) akşamada aktardan gerekli malzemeler alınacak ve diğer dediklerinin hepsini yapıyorum diyebilirim babam kalp hastası olduğu için annem hiç katı yağ kullanmaz ben yemeklerin suyunu ve yağsını zaten yemem bir tek tuza karşı zaafım var onsuz hiçbir yemekten tat alamam ya da el alışkanlığı diyelim mutlaka atmam gerek :) su içmem lazım en kötü özelliğim bu 2 gün içmesem susadım demem kolay kolay ancak aklıma gelmesi lazım ama :( 3 kiloda ay için fena değilmiş bu sefer kararlıyım :)
teşekkürler @eyefive
sahaneyedili:
emzireceksin bol bol emzirmek kilo verdiriyor ebru şallı nasıl incecik, çocuk 2 yaşına gelmiş hala emziriyo
emziremiyorsanız da annelere yönelik makineler vs. var bir deneyin
Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinemzireceksin bol bol emzirmek kilo verdiriyor ebru şallı nasıl incecik, çocuk 2 yaşına gelmiş hala emziriyo
emziremiyorsanız da annelere yönelik makineler vs. var bir deneyin
--- Alıntı sonu ---
;D emzirmek kilo verdiriyormu bilmem ama ben veremedim kızımı sütten keseli çok fazla olmadı :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git