Diğer > Serbest Kürsü

Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız

<< < (6/9) > >>

hicazfasli:
Kafa avatarının bulunduğu yerde bize gelen mesajlara nasıl cevap verebiliriz.

sonay_27:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKafa avatarının bulunduğu yerde bize gelen mesajlara nasıl cevap verebiliriz.

--- Alıntı sonu ---
gelen msjı tıklayın,yeni bir pencere açılacaktır.orada belirtilen yere cevabınızı yazabilirsiniz ;)

dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitter dan mesaj geldiğinde veya takip ediçenlerden güncelleme olunca mesaj sesi geliyor mu? Ör:/ msn deki gibi

--- Alıntı sonu ---

Mesaj geldiğinde görürsünüz. Şöyle ki;

Twittera gelen bu yeni güncelleme ile bize direkt mesaj gelip gelmediğini kolaylıkla anlayabilir, mesajlarımıza kolaylıkla erişebiliriz.

Yeni bir mesaj gelmeden önce sağ üst köşe aşağıdaki gibidir ;

Yeni bir mesaj geldikten sonra ;

Direkt mesajlara sağ üst köşede bulunan, insan profiline tıklayarak girebilirsiniz. Dikkat ettiyseniz, mesaj gelmeden önce insan profilinin altında herhangi bir simge veya renk yoktu. İşte bu mavi renk, bize yeni bir mesaj geldiğini gösteriyor.

Mesajımıza girelim ;

1 adet direkt mesajımızın olduğunu görüyoruz.(Mavi ile belirtilmiş). Ne kadar yeni mesaj varsa, onu sayıyla sağ tarafta belirtir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni twitterda mesaj kutusu nerde?

--- Alıntı sonu ---

Üstte belirttim.

--- Alıntı sonu ---

Üstte göstermiştim ama özel mesaj olayini : )

okitya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz

--- Alıntı sonu ---
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin

alchar06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz

--- Alıntı sonu ---
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin

--- Alıntı sonu ---

ben de öyle yapıyorum da hepsi görünmüyo sanki, o yüzden sormuştum acaba tam listelemek için bi ayar falan var mıdır gelişmiş aramalarda diye

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git