Diğer > Serbest Kürsü
Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız
cananncelik:
BEN TWİTTERDAN HİÇBİR ETİKETİMİ GÖREMİYORUM KORUMAYADA ALMADIM TWEETLERİMİ ?
dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinne faydalı bir konu açmışsınız, tebrik ve teşekkürler.....
benim 2 sorum var..
1) Geçmiş tweetlerimi kolay bir şekilde silmek istiyorum.. mümkünse maillerdeki gibi işaretleyerek topluca.. nasıl kolay silerim??
2) bana yapılan mentionları göremiyorum, mail de gelmiyor?? mesela golftan kazandığım dondurmaları 1 hafta sonra tesadüfen gördüm, az kalsın hakkımı kaybedecektim...
teşekkür ederim..
--- Alıntı sonu ---
tesekkurler
1-) gecmis tweetleri tek tek silebilirsiniz. bunun ıcın maalesef bi uygulama yok ama tüm tweetlerinizi silmek istiyosanız oyle bi site var.
2) size yapılan mentionları @Bağlan a girerek görürsünüz. en garantili yol > Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin burasıdır. buraya girin bakın
dontcry8:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkadaslar,
yeniden aktifim veeeee sorularınızı cevaplayacagim yeniden yineden
konu guncel
--- Alıntı sonu ---
ya kac gundur hastang mıdır nedır onlaraı yaptıgımda karsı tarafta cevabımı goremıyorum ne poulerde nede heosınde gozukmuyo baska bi twitter hesabındanda gözükmüyü sadece kendım goruyom acıl yardım ne zamandır boyleyım :'( :'(
--- Alıntı sonu ---
bu sorun benim bi hesabimda da oluyodu. sebebini anlayamamistim, ayrıntılı bi bilgi bulabilirsem size tekrar yazacagim
dontcry8:
Kayit olun veya giris yapinBEN TWİTTERDAN HİÇBİR ETİKETİMİ GÖREMİYORUM KORUMAYADA ALMADIM TWEETLERİMİ ?
--- Alıntı sonu ---
ayni sorun sanırım sızde de var, bi müddet bekleyin ya da yeni hesap acin. oradan devam edin,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git