Diğer > Serbest Kürsü
Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız
okitya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz
--- Alıntı sonu ---
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin
--- Alıntı sonu ---
ben de öyle yapıyorum da hepsi görünmüyo sanki, o yüzden sormuştum acaba tam listelemek için bi ayar falan var mıdır gelişmiş aramalarda diye
--- Alıntı sonu ---
populer/hepsi yazıyor ya onu hepsi seçiyorsun degil mi? Bir de çok eskiye gitmiyor..
alchar06:
Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz
--- Alıntı sonu ---
hocam arama kısmına yazıcaksın. Örnek @firstsakiz kampanya yaptı. kaçıncı sıradayım diye merak ediyorsan arama kısmına ''firstsakiz'' yaz ara. Bir iki deneyince kendinde ögrenirsin
--- Alıntı sonu ---
ben de öyle yapıyorum da hepsi görünmüyo sanki, o yüzden sormuştum acaba tam listelemek için bi ayar falan var mıdır gelişmiş aramalarda diye
--- Alıntı sonu ---
populer/hepsi yazıyor ya onu hepsi seçiyorsun degil mi? Bir de çok eskiye gitmiyor..
--- Alıntı sonu ---
onu yapmıyodum işte :) , dikkat bile etmemiştim, öğrenmiş oldum sağol
cloves:
yarışma sıralaması için aramayı geçen gün kullanmıştım @firstsakiz karpuz fakat bu çıkan aramada kendim hiç bir şekilde yok reply ile cevap vermiştim acaba ilgili kullanıcı beni engellediği veya spam olarak işaretlediği içinmi görünmüyorum.?önceden takip ettiklerim yeni sürümde takip etmiyormuşum gibi görünmekte tekrar takibe alıyorum bu yeni sürüm ile ilgili bir hata mı.?
dontcry8:
Kayit olun veya giris yapinyarışma sıralaması için aramayı geçen gün kullanmıştım @firstsakiz karpuz fakat bu çıkan aramada kendim hiç bir şekilde yok reply ile cevap vermiştim acaba ilgili kullanıcı beni engellediği veya spam olarak işaretlediği içinmi görünmüyorum.?
--- Alıntı sonu ---
Hayir. Bazen göremeyebilirsiniz. Twitter anlık göstermeyebilir sizi. Yani bu tweet zaten karsınızdakiye ulasmıstır, öğrenseniz ne olcak? kazandıysanız size cevap verecek zaten.
Kayit olun veya giris yapinönceden takip ettiklerim yeni sürümde takip etmiyormuşum gibi görünmekte tekrar takibe alıyorum bu yeni sürüm ile ilgili bir hata mı.?
--- Alıntı sonu ---
Bu her zaman olan bir durumdur. O anlık twitter görünümünden kaynaklanır. Herhangi bir sorun yoktur.
efem-35:
takip:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git