Diğer > Serbest Kürsü

Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız

<< < (5/9) > >>

dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarısmalara katıldıgımda kazandıgım zaman beni etiketleediklerini nasıl ögrencem ?onu bulamadım icin sayfasına girip adım varmı yokmu diye bakma zorunda kalıyorumm :/ yardımcı olursanız sevvinirimm :)

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Buraya girin. Ya da kendi anasayfanızda, @Kullanıcı adınız tebrikler! olarak görürsünüz.

Yani ben kazandıysam eğer, o benim kullanıcı adımı reply ler. @EkremCELIKK tebrikler, kazandınız! diye yazar.

Ya da, kazananlar : @EkremCELIKK, vs vs.

Burda kendimin kazandığını anlarim yani.

Ve kazandığım için, bana özel mesaj atar. Özel mesaja bilgilerimi verip o firmaya yollarım. Kargom gelmis olur.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz

--- Alıntı sonu ---

Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadim?

tuce89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarısmalara katıldıgımda kazandıgım zaman beni etiketleediklerini nasıl ögrencem ?onu bulamadım icin sayfasına girip adım varmı yokmu diye bakma zorunda kalıyorumm :/ yardımcı olursanız sevvinirimm :)

--- Alıntı sonu ---

Buraya girin. Ya da kendi anasayfanızda, @Kullanıcı adınız tebrikler! olarak görürsünüz.

Yani ben kazandıysam eğer, o benim kullanıcı adımı reply ler. @EkremCELIKK tebrikler, kazandınız! diye yazar.

Ya da, kazananlar : @EkremCELIKK, vs vs.

Burda kendimin kazandığını anlarim yani.

Ve kazandığım için, bana özel mesaj atar. Özel mesaja bilgilerimi verip o firmaya yollarım. Kargom gelmis olur.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintwitter da bu yarışmalarla ilgili sıralamayı tam olarak nasıl öğrenebiliriz

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
cok tesekkür ederimm :)

alchar06:

--- Alıntı sonu ---

[/quote]

ilk 5 kişi falan diyo ya, işte o ilk 5 kişi kim, ben kaçıncı olarak cevap verdim bunu

dontcry8:

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ilk 5 kişi falan diyo ya, işte o ilk 5 kişi kim, ben kaçıncı olarak cevap verdim bunu
[/quote]

kacıncı olarak cevap verdiğini bilemezsin. ilk 5 in içindeysen görebilirsin.

ilk 5 i tweetlerinin arasina alir zaten.

@gizemlitosbaga, @ekremcelikk , @ruhpastasi @admin @nicksizbiri kazandınız! der.
orda adın geçiyorsa ilk 5 desindir..

ultraerdem:
Şu ilk 5 muhabbetine bi cevapta ben verim :) hangi twitter kampanyasında sıralamayı görmek istiyosan o hesabın adresini @ 'li şekilde arama bölümüne yazarsan orada senden önce kim cevap vermiş görebilirsin :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git