bizden alan hiç olmadımı arkadaşlar 
ah guzelım ah...neler yasadım okumalısın...yarına da ızın aldım ayaklarım berbat merhem surdum her tarafı bantlı...cok canım yandı cok...
dıazem Konya konusu duvarda cok konusuldu senden sonra...cok kısı atıldı gruptan...bır ara bende atıldım sonra kaldırıldı banım...
Arkadaşlar bu yılın olayı bence yılın rezaleti oldu. Dün akşam Bağdat Caddesindeki camii dediklerinin 1inci dakikası ordaydım ne bir görevli ne bir araç vardı. Sonra orda abya bir kişi oldu insanlar bakınıyor yok kimse ben dedim evvel geldim daha dakikasında hemen karşısındaki lokantadan koşturdum. Bu kadar olmaz ve o camiin yan apartmanımda oturan arkadaşımıda çağırdım kendisi hemen aşağı inmiş ne gelen vardı ne giden. Yarım saat sonra kazananı açıkladılar. Heralde inler cinler periler ödülü aldı anlamadım. Bu arada Facebook sayfalrında daha beter rezletler okudubirine şifreyi söyledği halde sen bizi takip ettin diye vermeyip sonra gelen bayana vermişler, birine şifre söylemediğ halde vermişler ve açıklanan isimlerden biride orda çalışan biri çıkmış isimini paylaşmak istemiyorum Facebookda var zaten linki o kişinin Facebook profilinin.
Ben internet üzerinden mail attım ancak biri genel merkez numarası almış İstanbul için onu paylaşırsa orayıda ararım dün o hyecanla 1 dakikada koştum ezilme tehlikesi geçirdim o anda ve 30 dk dan fazla bekledim. Dikkat edin Bağdat Caddesi videosu sitelerinde dün akşam ve bugün yayınlanmadı belki yarın falan fake bir resim koyarlar. Ve bu işte bir şike olduğuna artık eminim. Hiç değilse bu kadar önmeli bir marka reklam yaptılarını sanıyorlar ama müşteri kaybediyorlar bu durumu iletmek isiyorum kendilerine.
Çoğu elektronik eşyamı Elektro World den almış biriyim artık bir daha adım atmam bu elemanlarla çalışıyorlarsa zaten daha çok müşteri kaybederler. Birde Fcebookda bizim eleştirimize karşı terbiyesiz yanıt yazanalr var sanki biz muhtacız o verilen eşyaya yada biri demiş Elektro World den alışverişi kesicem diyenler sanki alıyolardı gibi bunlar heralde kazanacakları hayalindeler ayda ekip içindeler.
Lütfen o telefon numarasını paylaşın bende aramak istiyorum.
0 212 318 0 999
bendekı numara bu...Ankara Ankamall dekı kadın bu numarayı arayın dedı...zaten eger acmazlarsa veya sorun gıderılmezse Sıkayet Var ekıbıne basvurabılırsınız,kampanya olduguna sakın bakmayın Sıkayet Var her turlu sorun ıbaresını kullanıyor
Burda okuduklarıma gerçekten çok üzüldüm hakları yenenler olmuş

biz dün eyüpte kazandık ama yazdığım gibi tamamen tesadüf yayınlandığında adamlarla aramızda 30 mt ya vardı ya yoktu, zaten facede herkes bizim için abuk subuk konuşmuş çok üzüldüm eşim o kadarmı düştüki karısını çocuğunu böyle bir oyuna alet etsin ama biz onlara cevap vermiyoruz.
Çok isterdim hediyelerin çoğu bizden arkadaşların olsun..Yaşamadığım için şaibe olduğunu düşünmedim ama sizlerden yaşayanlar olduğunu görüyorum dilerim yarın burdan bir çok arkadaşımız kazanır.
Ayrıca video montajlanmış sabah 7 den beri takipteyiz derken eşim sabah 7 de uyandı ve gün içinde dışarıda olacağımız için belki denk gelir düşüncesiyle sürekli netten takip etti.
Herkes araba takip ediyor zaten... Olay burada saklı..Sabah Konyada ki olayı anlatan herkesi banladılar.. Ben yarın tıpış tıpış işime giderim..Havalanına kadar kovaladım arabayla muhtemelende Konyadan ayrıldı o ekip..
Herkes araba takip ediyor zaten... Olay burada saklı..Sabah Konyada ki olayı anlatan herkesi banladılar.. Ben yarın tıpış tıpış işime giderim..Havalanına kadar kovaladım arabayla muhtemelende Konyadan ayrıldı o ekip..
2 kez elimin ucundan kaçtı çok dövündüm keşke şu tarafa degil buraya baksaydım,1-2 sn önce çıksaydım diye ama arkadaşlar arabayı takip etmişler istanbul trafik çok olduğu için göremedim aklıma da gelse de araba olmadığından takip edemezdim zaten organizasyon yapanların buna da çözüm bulması gerekirdi tabi yapacak şu an birşey yok yine de kazanabilirdim,kazanamayanlar için acı oldu
şu an daha cok kotu oldum...facebookta cocuk benle dalga gecmıs...ınanamıyorum...Allah ıslah etsın onu...kısılıksız...tovbe yarabbım tovbe...Allah'ım sen muhattap ettın o bonusla benı...neler demıs bana...neyse bır an once bıtsın bu kampanya...
Ben de yarın takip edicem.Baktım hile hurda ile veriyorlar hediyeleri önce kendilerini sonra arabalarını çizicem..Hatta arabaya kelebekle bio yazıcam altına da tarih atıcam...Anı bırakmak lazım ... Burası Denizli giriş var çıkış yok ..
yarın bakalım ne yapacağız

yaa ama kamera olması kötüü ben istemiyom beni çekmelerinii

gözlük takıcam bide kapşonlumu giysem naapsam