imkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir 
bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı
Konya kıl payı kaçtı.Birazda benden oldu sanırsam.Arkadaş hareket halinde oraya gidiyordu açıklanmadan dedim dur bekle oralarda gitme fazla dedik.. Çıkınca anında orada oldu sn farkıyla gitti telefon..Bende acıktım molaya geldim şimdi..
Play Station 3 | Altunizade Marmara Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Önü | Electro World Bir Gün Değil, Her Gün Düşük Fiyat 16
imkansız canım batıkent bildiğin yenimahalle doğma büyüme ankaralıyım ve batıkentte erkek arkadaşım oturuyo metronun karşısında ve bildim bilelide batıkent yenimahalle içindedir 
bunlar neye gore verıyorlar onu anlamadımkı beledıye Cankaya beledıyesı? neyse tahmınen ben yanlıs anlıyorum...bende gelelı 17 bıttı ıste...93 tu...bu arada Gordıon u nıye almıyor bunlar? merak ettım...Musterı Hızmetlerı pazartesı Istanbul u arayın dedı
nerden bakıyosun merak ettim batıkent bariz yenimahalle belediyesi
nerden bakıyosun merak ettim batıkent bariz yenimahalle belediyesi 
Çayyolu Platformuna...kız dalga gecme vallahı Cankaya Beledıyesı yazıyor yaw...

eglence cıktı sana da demı

:D:D:
neyse tamam daha yazmıyorum Ankara yla ılgılı hıh küstüm

sabah berı Çayyolu Platformu acık da ona bakıyordum...neyse tamam sustum Yenımahalle Beledıyesı Fethı Yasar:D:D: