offff offf kazanamadım ya o kadar uğraştım yok tahmin ettiğim 3 yer vardı bende diğer 2sinin arasında olan yerde durdum doğru noktayada 7-8 dk. uzaklıktaymışım ama o telaşla tabi yerleri karıştırmışım önünden geçip git sen belediyenin oraya sonra bi daha okudum yanlış anlamışım geri dön bu sefer araba yok koş koş koş doğru yere geldim adamlar meydanın önünde ama bayrak sallanmıyo inmiş son bir umut yanlarına geç kaldın dediler ne kadar oldu dedim 15 dk dediler neyseki rahatladım çünkü hesaplarıma göre adamlar zaten ordalarmış ve ilk doğru yere gitsem bile kazanamıcakmışım hemen peşimden 17-18 yaşlarında 2 kişi geldi onlarda sordu kaçırdıkmı diye kaçtı gitti telefon bu kadar yakklaşmışken kaybettim offf offf şimdi nemi yapıyorum hem kendime kızıyorum hemde soğuk kola püskevit yiyom gelin birlikte yiyek forumunun onurunu bende kurtaramadım kaderin böylesine yazıklar olsuuuuuuunnnn
saglık olsun harunn0 uzulme arkadasım
teknik destek veren tüm arkadaşlara tşkler bir anda 5 kişi birden msj atmış herkese tşkler
İstanbul, Fatih... Geliyoooooooruz!
osmaniyedeyim..ama sürekli takip halindeyim forumu heyecanlı gidiyor walla ..tek eksik bir forum üyesinin "Kazandım" diye yazması
hadi artık şu forumdan biri kazansında güvenimiz yerine gelsin
osmaniyedeyim..ama sürekli takip halindeyim forumu heyecanlı gidiyor walla ..tek eksik bir forum üyesinin "Kazandım" diye yazması
bende çok istiyorum onu yaa
bende yazamadım dakika farkıyla kaçıranları şimdi daha iyi anlıyorum gerçi ben çeyrek saatle kaçırdım ama olsun hadi bekliyorum yinede birini bugün böyle bitmemeli hadiiiiiiii alsın artık biriii
ayy fatihde neresi acaba ben buradayım ama bulkma zor ıs ya