Gönderen Konu: boşluk  (Okunma sayısı 18307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: boşluk
« Yanıtla #40 : 10 Ocak 2011, 10:25:04 »
aa ankaradada mı var o dereden istanbuldada var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 10 Ocak 2011, 10:31:05 »
yalnız istanbuldaki çinçin deresine pek benzemiyor orası Ankaranın en kötü yerlerinden..

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 10 Ocak 2011, 10:35:37 »
yalnız istanbuldaki çinçin deresine pek benzemiyor orası Ankaranın en kötü yerlerinden..
pardon bilmeden yorum yazdım  :-X

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 10 Ocak 2011, 10:40:56 »
ben oraları gezdim gördüm çin çin bağlarını diyorsunuz eskisinden eser kalmadı şimdi ben eskiden gezerdim arkadaşım vardı orda bir zararı olmadı tabi yalnız gidilirse bilmiyorum

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 10 Ocak 2011, 10:45:42 »
burası yerimi bilmiyorum ama içimde bir atomu parçalacak doluluk var stresten patlamak üzeriyim.4 aydır mutsuzluktan ölüyorum evet yavaş yavaş eridiğimi hissediyorum.eşimin tayini nedeniyle  taşındık.alışamıyorum daha öncede alışamamıştım ve taşınmıştık bu seferki tayini durduramadıkk yada ben öyle olduğuna zannediyorum  :-\şimdi yine başladığımız yerdeyiz  :'( :'( ben karadenizliyim deniz görmeden dalga sesi duymadan yağmur kokusunu hissetmeden yaşayamam ki.artvin rize trabzon gözümde tütüyor :'( :'(  ben bu şehire adapte olamadım boşlukta gibiyim çok kötü ruh halim  :'( :'( :'(benim gibi olupda hayatını düzeltebilen varmı forumda akıl istiyorum biraz çünkü beynim durduu :-\
senin durumunu sanırım en iyi ben anlarım arkadaşım trabzonumu memleketimizi bırakıp sırf babam istedi diye 8senedir balıkesrde yaşıyoruz tamam balıkesir de kötü bir yer değil ama hiç bir şekilde trabzonun yerini tutmuyor resmen 8sene de psikolojim bozuldu alışmadım alışmaya da niyetim yok seni çok iyi anlıyorum  :-\

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2011, 13:14:17 »
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok   :-\
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 10 Ocak 2011, 13:20:52 »
ankaraya taşındık eşim destek oluyor olmuyor değil de yetmiyor bu destek işte. :'( :'(teşekkür ederim arkadaşlar bu sıkıntımı sahte arkadaşçıklara hiç açmadım hiç belli bile etmedim. bu forum ve siz iyiki varsınız :)
ben sana arkadas olurum ben ankdayım :)

destek olana destek olurum

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 10 Ocak 2011, 13:25:02 »
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok   :-\
çok düzenli insana kasvet veriyor ;D

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #48 : 10 Ocak 2011, 13:25:49 »
bencede fazla büyütmeyin kendinize zarar verirsiniz
teyzemin oğlu sağlık personeli memur doğu görevindeyken rizeli bi kızla nişanlandı
 balıkesire cıktı tayinleri geldiler buraya memleketine.
gelin kafayı yedi burda rizeli oda deniz görmeden yapamazmış.her ay uçakla rizeye gidiyor kalıyor 10 15gün ,bide köpeği var onu ga götürüyor onunda uçak ücreti ayrı.
tamam herkes ailesini özler bir çok insan ekmek derdine ailesinden uzak farklı şehirlerde yaşıyor ama bizim gelinin neden bu  kadar abarttığını anlamıyorum.
yok balıkesir kötüymüş çirkinmiş rizede herkes ticari taksiye binermiş rizede otobüse binmezmiş kimse balıkesir halkı cimriymiş sürekli kötülüyor bana fnalık bastı artık.
sırf bu sebepten sinir hapları kullanıyor onlarla ayakta doktor neyin var deyince balıkesirde olmam sorun diyor doktora.
yeğenimin işi süper 2 bin tl maaş alıyor çocuğu işinden istifa ettirip rizeye götürmeye çalışıyor şimdide.
sen geldin geldin 2 yıla kadar ben gidicem diyor.
yeğenim öyle mutsuz ki bence evlendiğine de bin pişman gecen yaz evlendiler ama ben hiç mutlu görmüyorum ilişkilerini çok üzülüyorum.
açıkcası biz 2bin tl yada bin tl lik bi maaşa bile razıyız ama iş yok. evlenemiyoruz bu yüzden bekliyoruz iyi birşey denk gelsin diye.keşke iyi maaşlı bi işimiz olsada doğuda bile olsak razıyım.internet olsa bana yeter mutlu olmam için eşim yanımdaysa tamam ondan büyük destek yoktur.ailemi elbette özlerim ama yılda 2 3kez duruma göre gidilir.
ne güzel iyi bir işiniz var eşiniz yanınızda bende rize diye tutturup eşinizide üzmeyin
halinize dua edin

sizin gelin burayı okumasın  ;D
Taksi olayı gerçek ama bizim köye her gün kaç taksi geliyor sayamam yani tonlarca dağ başı bile olsa taksi gelir cagrırlar  ;D ;D ;D
1 haftadan fazla kalamıyorum bende rizede sonra sıkılmaya başlıyorum
hatta gittiğim ilk saatten sıkıntı sağdan gelmeye başlıyo  :-\
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sedadem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 10 Ocak 2011, 13:26:51 »
Benim Ankaraya geldiğim ilk sene kafamdan geçenleri yazmışsınn :)
Büyük şehir güzel şehirde insan kötü düşününce gözüne bişey görünmüyo çıkıp gezesin bile gelmiyodur anlıyorum seni  :)
Hele kızılaya indiğinde yeşil ışıkta karşıdan karşıya geçmek kadar gıcık bişey yok diye düşünürsün koyun sürüsü gibi  :D
Ama alıştınmı da gitmek istemezsin benim tüm nefretim sevgiye dönüştü alıştım buraya ve seneye burdan taşınma ihtimalimin olması beni üzüyor :-\
Eryamana da  bi kaç defa gittim göksu park var orası güzeldi ve metroda yaplınca daha rahat olur heralde  :) Ben dikmende oturuyorum buraları daha çok seviyorum da eşinin iş yerine orası yakınsa sizin için daha mantıklı olur tabii :)

gülhan annemlerde dikmende oturuyor:)