Gönderen Konu: boşluk  (Okunma sayısı 16971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: boşluk
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2011, 01:50:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aslında ne güzel bir konu oldu...herkesin en nefret ettiği yer aslında en sevdiği yer olmuş sizin içinde aynısının olmasını dilerim

amin :)evet benim gibi başlayıp yolunu mutlulukla çizen arkadaşlarımız varmış bu bana cesaret verdi işte :)
ama siz kendinizi serbest bırakın
burda asla olmam diye koşullandırırsanız kendinizi asla mutlu olamazsınız
.bizim gelin hergün balıkesir çok kötü rizeye gitcem ben dediği için 1,5yıl oldu alışamadı.
her ay gibi gidiyor uçakl rizeye.bana diyor senide götürcem bida gelmezsin buraya diyor.
ya tamam güzeldir karadeniz ama herkese kendi memleketi güzel elbet ben gitsem 3aydan fazla kalamam karadenizde açıkcası sıkılırım
tamam doğa dağ taş deniz güzel ama bir süre sonra sıkılırım.biz alışmışız metropol hayata gezmek tozmak yüksek binalar alışveriş merkezleri görmek isterim.
rahat bırakın kendinizi fazla düşünmeyin bence zamanla seversiniz alışırsınız

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2011, 01:56:15 »
bende evlenip memlektimden ailemden uzaklaştım. ilk 3-4 ay çok zordu ama zamanla çevrem genişledikçe iyice alıştım.
Eşimin de bunda payı var tabi. Hiç sıkılmama izin vermedi 2 günde 1 mutlaka evden uzaklaşıp farklı yerlere gittik. derken iyice alıştım.
bence sende sevmeye çalış yeni arkadaşlar edin, çevreni genişlet belki kendi memleketinden bile daha çok seversin zamanla...

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2011, 01:59:48 »
aslında ne güzel bir konu oldu...herkesin en nefret ettiği yer aslında en sevdiği yer olmuş sizin içinde aynısının olmasını dilerim

amin :)evet benim gibi başlayıp yolunu mutlulukla çizen arkadaşlarımız varmış bu bana cesaret verdi işte :)
ama siz kendinizi serbest bırakın
burda asla olmam diye koşullandırırsanız kendinizi asla mutlu olamazsınız
.bizim gelin hergün balıkesir çok kötü rizeye gitcem ben dediği için 1,5yıl oldu alışamadı.
her ay gibi gidiyor uçakl rizeye.bana diyor senide götürcem bida gelmezsin buraya diyor.
ya tamam güzeldir karadeniz ama herkese kendi memleketi güzel elbet ben gitsem 3aydan fazla kalamam karadenizde açıkcası sıkılırım
tamam doğa dağ taş deniz güzel ama bir süre sonra sıkılırım.biz alışmışız metropol hayata gezmek tozmak yüksek binalar alışveriş merkezleri görmek isterim.
rahat bırakın kendinizi fazla düşünmeyin bence zamanla seversiniz alışırsınız

.eşim olabildiğince destek oluyor çık gez  dolaş diyor beni sıkan kasan bir insan değil.  sizin de dediğiniz gibi kendimi serbest bırakmakla çözülücek bu düğüm  zamanla sanırım bu da olucak inşallah.
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 10 Ocak 2011, 02:05:38 »
bende evlenip memlektimden ailemden uzaklaştım. ilk 3-4 ay çok zordu ama zamanla çevrem genişledikçe iyice alıştım.
Eşimin de bunda payı var tabi. Hiç sıkılmama izin vermedi 2 günde 1 mutlaka evden uzaklaşıp farklı yerlere gittik. derken iyice alıştım.
bence sende sevmeye çalış yeni arkadaşlar edin, çevreni genişlet belki kendi memleketinden bile daha çok seversin zamanla...

Adam yapacağı herşeyi yapıyor fazlasıyla 4 ayda ankarayı ezberletti bana şimdi ben olmasamda çık alışveriş yap havan değişsin diyor onu hiçbir zaman suçlayamam çevre konusuna gelince ben lojmandayım lojman oldumu zaten çevre kolay kuruluyor sağolsunlar gelip gidiyorlar.ama sorun bende işte :'(  inşallah bende sizin gibi zamanla alışır ve severim bu şehri

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2011, 02:06:28 »
bence arkadaş çevresi en etkili
kendinize bir kaç kafa arkadaş bulursanız zaman çok eğlenceli geçer.
ankarada gezilecek çok yer var türkiyede büyük şehirlerin başında
ertebin dediği gibi kurslara gidin hem çok güzel vakit geçer hem yeni hobiler edinirsiniz hem arkadaşlarınız olur zaman nasıl geçti anlamazsınız.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2011, 02:09:38 »
21 aylık astım hastası bir oğlum var kurslara gidemem onu bırakamam doğru söylüyorsunuz kursa gidebilsem belki çözüm olurdu ama malesef imkansız :-\

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2011, 02:12:20 »
21 aylık astım hastası bir oğlum var kurslara gidemem onu bırakamam doğru söylüyorsunuz kursa gidebilsem belki çözüm olurdu ama malesef imkansız :-\
çok geçmiş olsun ben yeni evlisinizdir bebek yoktur diye düşündüm. oda güzel bebekle geçer vaktiniz onu büyütürken anlamazsınız zamanı aslında siz yeterki düşünmemeye bakın

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 10 Ocak 2011, 02:22:52 »
çok sağol canım  :-\biz eşimle arkadaş gibi bişeydik tabii benden büyüktü ve ben hiç farklı bir gözle bakmamıştım  ben  büyüyünce arkadaşlığımız boyut değiştirdi aşk oldu adı :-[ o aşkı hissettik ve hemen evlendik 25 yaşındayım 5 yılılmız doluyor bile  :)

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #28 : 10 Ocak 2011, 05:10:41 »
Bende 2.5 yıl oldu Ankara ya geleli hala ilk günkü gibi nefret ediyorum Ankaradan ... Hiç alışamadım ama sıkıldığım zamanlarda kendimi oylayacak bişeyler üretmeye çalıştım bir uğraş buldum kendime .. İlk yıl çok sıkıntılı olmuştu ama şuan öğrendim kendimi kontrol etmeyi hayatıma yön vermeyi .. Evim 4 . katta ve ben sadace ayda 1 kez çıkarım evden bazen o bile yok ama yinede evin içindede olsa kendimi avutabiliyorum koskoca Ankara'da sadece 1 arkadaşım var . Bence sende alışırsın canım Ankara hem nefret besletiyor kendine hemde bağlıyor gitmeni engelliyor min ol . Eşim tayin istiyor ama ben gitmek yada gitmeme konusunda kararsızım nefret ettiği halde ..

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #29 : 10 Ocak 2011, 06:57:04 »
ben 28 yaşındayım geçen sene evlendik eşimin işi dolayısıyla bir yılda 3 şehir gezdik ve son olarakta nalet olasıca batmandayız yaklaşık 6 ay oldu ama sizin sevmediğiniz ankarada geçti benimde tümyıllarım:)))bende ankarayı  çok özlüyorum ama hayel benim için artık eşim mersinli ankarada yapamam diyor bende ankaradan sonra hiç bir yerde mutlu olamıyorum ama alışmaya başlıyorum çünkü hayatımız göçebe gibi geçecek bunun farkındayım 4 yıl burası 7 yıl orası neşenizi kaybetmeyin inanın ben buraya ilk geldiğimde komşulardan kavga etmediğim kimse kalmadı camdan su döken mi dersiniz çamaşır serince halı çırpan mı dersiniz apartmanın kapısını suratıma çarpanmı dersiniz kültür ve yaşama farkı ama beklentiniz bitince mutluluk başlıyor ben ankarayı unutmaya başlar gibi oldum:))))unutmasamda alışmaya çalışıyorum kesinlikle yalnız değilsiniz ankarada dikmende yaşadık hep kızılay tunalı çankayanın farabi caddesi ayrancı hepsi rüyamalesef artık burda diyarbakır caddesiyle idare etmeye çalışıyorum:)))