Gönderen Konu: boşluk  (Okunma sayısı 16970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
boşluk
« : 10 Ocak 2011, 01:05:58 »
burası yerimi bilmiyorum ama içimde bir atomu parçalacak doluluk var stresten patlamak üzeriyim.4 aydır mutsuzluktan ölüyorum evet yavaş yavaş eridiğimi hissediyorum.eşimin tayini nedeniyle  taşındık.alışamıyorum daha öncede alışamamıştım ve taşınmıştık bu seferki tayini durduramadıkk yada ben öyle olduğuna zannediyorum  :-\şimdi yine başladığımız yerdeyiz  :'( :'( ben karadenizliyim deniz görmeden dalga sesi duymadan yağmur kokusunu hissetmeden yaşayamam ki.artvin rize trabzon gözümde tütüyor :'( :'(  ben bu şehire adapte olamadım boşlukta gibiyim çok kötü ruh halim  :'( :'( :'(benim gibi olupda hayatını düzeltebilen varmı forumda akıl istiyorum biraz çünkü beynim durduu :-\
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: boşluk
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2011, 01:08:37 »
biz daha küçüktük ama gelibolu gibi biryerden erzurumun göbeğine düşmüştük tabi öğrenciydik ilk 1 sene doğu batı farkıyla bocaladık biraz ama zamanla alıştık bence adapte olmaya çalışın böyle karşı olursanız hiç alışamazsınız onuda ablamdan biliyorum malesef :(
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2011, 01:13:55 »
hayatımda ilk kez beynim durdu evet beynim durdu babamın adını hatırlayamadım yaklaşık 3 dakika olduğum yerde dondum kaldım  :'( :'( birisi bana dese böyle birşey inanmazdım insan babasının adını unutur mu diye ama ben unuttum :'( :'(

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2011, 01:14:15 »
Sevdiğin insan yanında olduktan sonra bence fazla dert etmemelisin.
Tabiki sevdiğin insanla sevdiğin yerde olmak daha da iyidir ama hayat şartları bazen katlanmak zorunda olduğumuz durumlar oluşturabiliyor.Fazla dert etme ortama alışmaya çalış.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 01:22:56 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2011, 01:14:24 »
Ben evleneli 9 yıl dolacak. Hiç sevmedim İstanbul'u. Hatta bazen nefret ettim, her Bursa'dan dönüşte ölsem de gitmesem dediğim çok olmuştur. Evlendiğimde ilk 6 ay iyice ruhsal olarak çöküntü yaşadım. Çünkü İstanbulda 1 tane bile tanıdığım yoktu. Eşim çok iyidir ama insana yetmiyor. İş de bulamamıştım. Eşim önce dil kursuna yazdırdı arkadaş edinmem için. Sonra bir bilgisayar aldı. Gerçekten arkadaş edindim. Kurslar arkadaş bulmak için en ideal yerlerden biridir, aklında olsun :) Bir 6 ay kursa devam ettim, o sırada iş buldum. 8 ay çalıştım, işimde mutlu değildim ama mutsuzluğu düşünecek vakit bile olmuyor çalışırken. Sonra oğlum doğdu. Hayatımın eksik parçası şimdi tamamlanmıştı. Son yaklaşık 7 yılım oğlum sayesinde ve tabiki eşim sayesinde güzel geçti. Artık arkadaşlarım var, oğlum okula başladı, sınıftaki diğer annelerle çok güzel dostluklarımız oldu. Hala Bursa'yı çok seviyorum, İstanbul'dan da bir gün gideceğime inanıyorum, hala sevmiyorum ama alıştım artık...umarım sen de atlatırsın bu dönemi...
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2011, 01:19:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sevdiğin insan yanında olduktan sonra bence fazla dert etmemelisin.
Tabiki sevdiğin insanlar sevdiğin yerde olmak daha da iyidir ama hayat şartları bazen katlanmak zorunda olduğumuz durumlar oluşturabiliyor.Fazla dert etme ortama alışmaya çalış.
katılıyorum

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2011, 01:20:16 »
herkese kendi memleketi güzel elbette ama
sevdiğin insan yanında olduktan sonra,sana destek verdikten sonra her yerde mutlu olmalısınız bence.
nerde karnın doyuyorsa orasıdır artık memleketin ,
ben eşim yanımda olsun hiç sıkıntı etmem farklı şehirde olmayı
herkes ister deniz görmeyi ama göremiyoruz hergün malesef bizde.
ülke işsizlikten kırılıyor işsiz bir sürü genç var ne güzel eşinizin bir işi var bence halinize şükür etmelisiniz.
hangi şehirdesiniz peki
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 01:23:31 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2011, 01:23:05 »
ankaraya taşındık eşim destek oluyor olmuyor değil de yetmiyor bu destek işte. :'( :'(teşekkür ederim arkadaşlar bu sıkıntımı sahte arkadaşçıklara hiç açmadım hiç belli bile etmedim. bu forum ve siz iyiki varsınız :)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2011, 01:25:15 »
ankarada güzel birşehir bazen insan denizsiz yaşamayıda öğreniyor ben hep deniz kabuğu dinlerdim rahatlatırdı benide
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2011, 01:27:36 »
Bence eşinede "burasını sevmedim ben" diye sıkıntı yapma.

Bazen mutlu olmak için zorlamak gerekir.
Beş dakikada değişir bütün işler.