Ben evleneli 9 yıl dolacak. Hiç sevmedim İstanbul'u. Hatta bazen nefret ettim, her Bursa'dan dönüşte ölsem de gitmesem dediğim çok olmuştur. Evlendiğimde ilk 6 ay iyice ruhsal olarak çöküntü yaşadım. Çünkü İstanbulda 1 tane bile tanıdığım yoktu. Eşim çok iyidir ama insana yetmiyor. İş de bulamamıştım. Eşim önce dil kursuna yazdırdı arkadaş edinmem için. Sonra bir bilgisayar aldı. Gerçekten arkadaş edindim. Kurslar arkadaş bulmak için en ideal yerlerden biridir, aklında olsun

Bir 6 ay kursa devam ettim, o sırada iş buldum. 8 ay çalıştım, işimde mutlu değildim ama mutsuzluğu düşünecek vakit bile olmuyor çalışırken. Sonra oğlum doğdu. Hayatımın eksik parçası şimdi tamamlanmıştı. Son yaklaşık 7 yılım oğlum sayesinde ve tabiki eşim sayesinde güzel geçti. Artık arkadaşlarım var, oğlum okula başladı, sınıftaki diğer annelerle çok güzel dostluklarımız oldu. Hala Bursa'yı çok seviyorum, İstanbul'dan da bir gün gideceğime inanıyorum, hala sevmiyorum ama alıştım artık...umarım sen de atlatırsın bu dönemi...