Bebiş mi geliyor

Çok sevindim canım gözün aydın yeni gördüm foruma bakamıyorum bebeğim doğduğundan beri bir kaç günden beri de hastayım, kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi miniğinin
Cok asiri kullanmayin.Bronsite sebep olabilir aman dikkat.
ben tefal öneririm zira iyon ve filtresi var
lerzancım tefal kesinlikle bu konuda tektir de,ama çok pahalı ürünleri

malum bir sürü masrafımız olacak daha bebek odası mobilyası kıyafetleri kremleri kuveti anakucağı beşiği ...inan saymakla bitmiyor

safi ne cihazına 300 lira vermek şuan için pahalı geliyor. oyüzden başka markalara bakıyorum.daha uygun fiyatlı
Cok asiri kullanmayin.Bronsite sebep olabilir aman dikkat.
çok haklısınız.zaten soguk hava üflyen olacağı için odayı da biraz soğutur sanırım.malum bizim ki kış bebeği olacak hastalanmasın..gün içerisinde arada bir çalıştırmayı düşünüyorum,sadece odanın kuruluğunu biraz alsın diye.
cnm bende almayı düşünüyorum hatta bugün çadışarıya çıkıp bakıcaktım. şurda kullananlar değerlendirmiş bazı markaları. tam inceleyemedim ama sende bir bak istersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
burda konuyu baya hararetli bir şekilde tartışmışlar

hala okumaya devam ediyorum..nem cihazlarını tavsiye etmeyenler de var tavsiye edenler de var..aslında işin özü kullanım sıklığına ve şekline dayalı birazda ...diazem'in de dediği gibi sürekli kullanmamak lazım,gün içerisinde belli aralıklarla odanın biraz kuruluğu kırılsın diye çalıştırmanın fazla zararı olacağını düşünmüyorum.ben aslen mersinliyim,orda olsa zaten gerek yok..zira çok nemli..ama ankara'da kesinlikle lazım gerekli bir ürün diye düşünüyorum.
fakir almada ne alırsan al bana hediye gelmişti deişme geri verme imkanımda olmadı kullandım ama çok kötü ses çıkarıyor kumandası problemli üstten düğmelrden aç kapa desen bir bip sesi varki akla zarar açıkçası abimler tefal aldılar çok memnun kaldılar tabi biraz pahalı ama en azından rahat edersin
fakir almada ne alırsan al bana hediye gelmişti deişme geri verme imkanımda olmadı kullandım ama çok kötü ses çıkarıyor kumandası problemli üstten düğmelrden aç kapa desen bir bip sesi varki akla zarar açıkçası abimler tefal aldılar çok memnun kaldılar tabi biraz pahalı ama en azından rahat edersin
evet fakirden kimse memnun değilmiş.