Gönderen Konu: Bebek Odasına Nem Cihazı Öneriniz  (Okunma sayısı 9843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Ynt: Bebek Odasına Nem Cihazı Öneriniz
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2012, 21:16:56 »
bide biz gündüz hiç gerek duymadık bebişte,bir gündüz uyku zamanı ve geceleri sabaha kadar açıktı, özellikle gece açık bırakınca çok rahatlatıyor, öyle derin ve rahat uyuyor ki insan sabah kalkamıyorduk :)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2012, 21:19:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bide biz gündüz hiç gerek duymadık bebişte,bir gündüz uyku zamanı ve geceleri sabaha kadar açıktı, özellikle gece açık bırakınca çok rahatlatıyor, öyle derin ve rahat uyuyor ki insan sabah kalkamıyorduk :)

:) aman bebişler rahat rahat uyusun da .. tüm çabamız onlar için.
izgim

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2012, 22:21:54 »
Arzum var bizde arada sirada kullaniyoruz.Burda hava cok kuru o yuzden.Yalniz surekli acarsaniz iceriyi sis basiyor.Ve gercektende soguk bir ortamdaysaniz sizi hasta etme olsiligi bile var.Cocucgu demiyorum direk sizi diyorum cocugu edicegi kesin.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2012, 22:55:05 »
fakir asla alma derim ben aldım pişman oldum.eşim markaya aldanıp aldı sorun yaşadık ama karşı komşumda var arzumun çok memnun yinede sen araştır derim canım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #24 : 07 Ekim 2012, 22:34:25 »
sinem hanım eve gıdemıyorum kalakaldım burada...kusura bakmayın benım urun weewell whc711
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan bakabılırsınız...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 07 Ekim 2012, 22:48:41 »
sinem hanım eve gıdemıyorum kalakaldım burada...kusura bakmayın benım urun weewell whc711
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan bakabılırsınız...

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.inceleyeceğim.
izgim

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #26 : 07 Ekim 2012, 23:16:19 »
sinemcim bendeki bunun mavisi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

birde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bundan var
chicco bizim odada tefal çocukların (niğdenin havası çok kuru Bursadan sonra çok kötü geldi bize)ama tefali kesinlikle tavsiye ederim
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 07 Ekim 2012, 23:23:20 »
Lerzancım ben tefalinkini 300 den aşağı değildir diye sanıyordum.aslında bunun da fiyatı uygunmuş.olabilir yani..teşekkür ederim
izgim

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 08 Ekim 2012, 09:08:32 »
Bebiş mi geliyor  :o Çok sevindim canım gözün aydın yeni gördüm foruma bakamıyorum bebeğim doğduğundan beri bir kaç günden beri de hastayım, kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi miniğinin :)

ooo baya oldu canım 20.haftayı bitirdik.5 aylık oldu.cinsiyeti Kız Allah nasip ederse inşallah.sana da çok geçmiş olsun,bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor :)
Teşekkür ederim canım bebişim çok şükür iyi beni yormuyor aksine eğlendiriyor :) Bir kaç günden beri eşim ve ben rahatsızdık soğuk algınlığı vardı ikimizde de ama bugün daha iyiyim bizim her şey yolunda, sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını  :-*

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2012, 09:39:27 »
merhabalar.bende buhar nem makinası kullanmıştım.ama sadece bebeğim hasta olduğu dönemlerde kullanıyordum.mesela bebeğim burnu tıkandığında ,hafif hırıltısının olduğunda açıyordum makinayı.birde benim makinamın yan tarafında küçük bir bölme vardı.orasınada çok az olmak üzere mentollü nefes açıcı (vicks olabilir) koyuyordum.inanılmaz nefes açıyordu.çocuk hemen rahatlayıp uykuya dalıyordu.ama benim makinam öyle soğuk hava felan üflemiyordu.ben çok memnundum.inanın yeni birine hediye ettim.keşke daha önce görseydim yazınızı size gönderirdim kullanmayı düşünürdüyseniz. ben artık kullanmıyordum çünkü.benim kızım büyüdü artık.inşallah sizde gönlünüze göre bulursunuz.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.