gene bende üye girişi kısmı çıkmıyor ya..bir çıkıyor bir çıkmıyor.anlamadım ya..
arkadaşlar bende katılmak istiyorum.benım kızıımda bezlenıyor.bu haftakı kişi belli.bundan sonrakı hafta için kura çekelim.birde ilk defa katılacağım böyle bir yarışmaya.bunlarında göz önünde bulundurulmasını isterim.şimdiye kadar destek isteyenlere hep destek verdim.

süpersiniz ya. hadi bakalım bu hafta kim alsın
eğer uygun olursa bende katılmak istiyorum yakında bebeğim doğacak bide kızım var oda bez kullanıyor geceleri ikiye çıkacak sizler içinde uygun olursa bende şansımı denemek istiyorum
eğer uygun olursa bende katılmak istiyorum yakında bebeğim doğacak bide kızım var oda bez kullanıyor geceleri ikiye çıkacak sizler içinde uygun olursa bende şansımı denemek istiyorum
inşallah isteyen bütün arkadaşlar kazanır
kazanmak isteyen çok arkadaş var sanırım
en kısa zaman da bir sıralama yapılırsa ve ona göre bir strateji uygulanırsa iyi olur
bencede kura çekin hatta admine çektiirin
site açılmıyor bu arada bi sürü oy geri dönüyo şansıma
bir an önce çekiliş mi yapılacak ne yapılacaksa yapılsın bence..herkes ona göre davransın.ya da kim neye nasıl girecekse girsin.bu belirsizliğe kızmaya başladım
evet adminden rica etsek çekiliş yapsa herkesin kendi şansına hazır adminde burdayken beyond rica etsen biziim için çekiliş yapsa
çekilişi kimin yapmasını istiyorsanız katılmak isteyenlerin adını yazıp listeyi ona ulaştırın
kendimde yarıştığım için benim sıralama yapmam yanlış anlamalar çok açık bi durum oluşturur
hem sıralamayı ben yaparsam kendimi sona koymm gerekir son haftada pc başında olamayacağım
sıralamayı yapmasan bile katılmak isteyen arkadaşların listesini konuyla ilgilenmesini isteiğiniz yetkiliye ulaştırabilirsin

yoksa kimsenin bişey belirlediği yok