hediyeleri aşacak kadar  listeye eklenme talebi geldi bu sebepten sıralama işini iptal ediyorum.
bencede iptal millet birbirine girecek  

puanlar hala sıfırlanmadı maillere cevapta veren yok 

hediyeleri aşacak kadar  listeye eklenme talebi geldi bu sebepten sıralama işini iptal ediyorum.
bencede iptal millet birbirine girecek  
girdi bile daha şimdiden böyleyse

ewet çocuğu olmayanlar bile kazanmak istiyor  

Arkadaşlar baştan söylemiştim.Vazgeçilmiş ama ben yinede tekrar ediyim.Bu şekildeki durumlarda kampanya destek açma kurallarına bakmanız lazım.Yeterli sayıda paylaşım linki olmayan arkadaşlar maalesef destek linklerine eklenemez zaten.
Boyle durumlarda sornadan küsmece darılmaca olmaması için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 Kayit olun veya giris yapin
İlgili linkteki kuralları okumanız ve yerine getirmiş olmanız gerekmekte.Lütfen sonradan niye ben eklenmiyorum diye küsmece olmaması için önlemlerimizi önceden alarak daha paylaşımcı olalım.
teşşekkürler bilgilendirme için  

inş gerçekten hakeden birileri kazanır.bütün temennim bu.okudumda şöyle bi ihtiyacı olanda talip olmayanda.gücü ve kesesi yetenler bıraksında daha muhtaç olanlara kazanma şansı versin..

Edit :Çok komiksiniz.Amacınızın farklı olduğu ortada forumsuz dünyaya merhaba diyin.

Gereksiz işlere vaktimi ayıramam diyene bak  

Madem niye ugrasıyosun gereksizse bu kampanyayla?  Hem bizim kazandıklarımız 3 kuruşluk şeyler değil küçümseme öyle bilip bilmeden  

Dia çok hızlısın yaw helal olsun