Diğer > Görüş ve Öneriler
Konu açmaktan kaçanlar
pesimist06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinNaçizane benimde şikayetçi olduğum bir olay var, o da konuların sadece linkle açılması mesela arkadaş bir başlık yazıyor birde link koyuyor içeriğine dair hiç bir belirti yok mesela ben beğen paylaşlarla zaman kaybetmek istemiyorum ama yarışmanın ne olduğunu anlamak için bakmak zorunda kalıyorum
--- Alıntı sonu ---
bunu sonradan girenler tamamliyor zaten.o anda zamani yoksa, konu kacmasin diye aciyorsa bir arkadaş, detaya inemez ki.
--- Alıntı sonu ---
alt tarafı kopyala yapıştır yapacak
sibelert:
Tamam.konuyu acan yapamadiysa siz yapin.en azindan sizden sonra girenleri kurtarirsiniz
balca:
ben katıldığım her kampanyayı açıyorum, eger telden katıldıysam da sızlerden bırıne dedıgım cok olmustur. Ancak kampanyaları acarken bakıyorum kı ohooo katılmıs cemı cumle bız daha yenı acıyoruz oluyorum ve actıgım konunun altına da yazıyorum....tesekkur meselesı gıbı bu konuda...bam telı seklınde...
sibelert:
Sunu demek istiyorum pesimist arkadasim, haklisiniz istediginiz seyde belki ama maalesef her sey tam olamiyor bazen.konuyu bir arkadas eksik acsa bile, iyi ki acmis deyip eksikleri bizler tamamlasak olmazmi.bazi konularda acaba fazla mi beklenti doluyuz.ve bu konuda bu ise yeni girenlerde iyice armut pis agzima dus moduna mi giriyorlar?
diazem:
En basit örneği size.Ayan açar gider.Ayana kızmadan hemen ardından siz kalan yerleri tamamlayabilirsiniz.Adamın açtığı konu sayısı ve sürekliliği ortada.O yüzden onun kadar konu bulamasanız bile devamını tamamlayabilirsiniz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git