Diğer > Görüş ve Öneriler

Konu açmaktan kaçanlar

<< < (6/13) > >>

sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn basit örneği size.Ayan açar gider.Ayana kızmadan hemen ardından siz kalan yerleri tamamlayabilirsiniz.Adamın açtığı konu sayısı ve sürekliliği ortada.O yüzden onun kadar konu bulamasanız bile devamını tamamlayabilirsiniz.

--- Alıntı sonu ---
ayanin actigi bazi kampanyalarda,ilk ben gorduysem, bulamadigim ve bunalima girmisligim bile var benim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sonra allahtan birileri tamamliyorda geciyor  ;D

ayan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn basit örneği size.Ayan açar gider.Ayana kızmadan hemen ardından siz kalan yerleri tamamlayabilirsiniz.Adamın açtığı konu sayısı ve sürekliliği ortada.O yüzden onun kadar konu bulamasanız bile devamını tamamlayabilirsiniz.

--- Alıntı sonu ---
ayanin actigi bazi kampanyalarda,ilk ben gorduysem, bulamadigim ve bunalima girmisligim bile var benim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sonra allahtan birileri tamamliyorda geciyor  ;D

--- Alıntı sonu ---

ben heyecan katıyorum biraz emek verin diye anlayan yok, armut piş yok öyle :D

sibelert:
Hee hee psikologa gideceğim sonunda :)

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn basit örneği size.Ayan açar gider.Ayana kızmadan hemen ardından siz kalan yerleri tamamlayabilirsiniz.Adamın açtığı konu sayısı ve sürekliliği ortada.O yüzden onun kadar konu bulamasanız bile devamını tamamlayabilirsiniz.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ben heyecan katıyorum biraz emek verin diye anlayan yok, armut piş yok öyle :D

--- Alıntı sonu ---

yalnız ıcımde kalacagına ortada kalsın sızı ne elestırebılıyor ne de yanlısınızı duzeltebılıyoruz bunu bılın...yoksa actıgınız kampanya sayısı ortada, ona kımsenın sözu olmaz

ayan:
evet hiç vaktim yok ama anlamak çok zor tabi bunu değil mi? kimseye yaranamazsın zaten, neyse ben buyum o kadar konu açıyorum hala şikayet ediyorsunuz ya pes,

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git