Diğer > Görüş ve Öneriler
Konu açmaktan kaçanlar
pesimist06:
Naçizane benimde şikayetçi olduğum bir olay var, o da konuların sadece linkle açılması mesela arkadaş bir başlık yazıyor birde link koyuyor içeriğine dair hiç bir belirti yok mesela ben beğen paylaşlarla zaman kaybetmek istemiyorum ama yarışmanın ne olduğunu anlamak için bakmak zorunda kalıyorum
sibelert:
Tesekkur edenlere de verilsin hediye:)
sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinNaçizane benimde şikayetçi olduğum bir olay var, o da konuların sadece linkle açılması mesela arkadaş bir başlık yazıyor birde link koyuyor içeriğine dair hiç bir belirti yok mesela ben beğen paylaşlarla zaman kaybetmek istemiyorum ama yarışmanın ne olduğunu anlamak için bakmak zorunda kalıyorum
--- Alıntı sonu ---
bunu sonradan girenler tamamliyor zaten.o anda zamani yoksa, konu kacmasin diye aciyorsa bir arkadaş, detaya inemez ki.
Ozgurky:
Bu saatte eve geliyoruz, siz de olmasanız nasıl katılacağız yarışmalara. Ben anca sonuçları paylaşabiliyorum, yarışma konuları çoktan açılmış oluyor. :)
hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben çok gereksiz twitter kampanyalarının yada beğen/paylaş kampanyalarının da açılmasını hoş bulmuyorum. iyi güzel bir emek veriliyor ama çok gereksiz konu kalabalığı yaratılıyor ve önemli konular arada kaynıyor gibime geliyor.
--- Alıntı sonu ---
Aynen katılıyorum.Özellikle facebookta takascı guruplar hızla artıyor.Bunların işi gücü fake hesaplarla beğeni yapıp hediye kazanmak.Bence hiç adil ve etik olmayan bir durum.Zaten bu tür yarışmaları,elinde bol fake hesabı olan hep aynı isimlerin kazandığını listelerde görebilirsiniz. :-\
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git