Diğer > Görüş ve Öneriler

Konu açmaktan kaçanlar

<< < (3/13) > >>

sacit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok gereksiz twitter kampanyalarının yada beğen/paylaş kampanyalarının da açılmasını hoş bulmuyorum. iyi güzel bir emek veriliyor ama çok gereksiz konu kalabalığı yaratılıyor ve önemli konular arada kaynıyor gibime geliyor.

--- Alıntı sonu ---

size göre gereksiz konu olabilir ama başkaları o kampanyalardan sonuç bekliyordur  gereksiz kampanya kişiden kişiye değişir

sibelert:
gereksiz kampanya yoktur,istemezsen katılmayacağın(ona göre açmaya da değer bulmayacağın)  kampanya vardır demek istemiştir anvil bence.

catpat07 ,benimle kapışmak haaa  ;)  ;D ;D ;D ;D

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok gereksiz twitter kampanyalarının yada beğen/paylaş kampanyalarının da açılmasını hoş bulmuyorum. iyi güzel bir emek veriliyor ama çok gereksiz konu kalabalığı yaratılıyor ve önemli konular arada kaynıyor gibime geliyor.

--- Alıntı sonu ---

size göre gereksiz konu olabilir ama başkaları o kampanyalardan sonuç bekliyordur  gereksiz kampanya kişiden kişiye değişir

--- Alıntı sonu ---

en gereksiz kampanya bile açılmalıdır bence. sen 3 tane kurabiye için kılını bile kıpırdatmazsın ama benim zamanım vardır, kurabiye canavarıyımdır anında katılırım. zaten kime göre gereksiz sorusu da asla cevap bulamaz.

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYakında forum üyelerimiz konu açmak için çabuk davranmak isteyecek.
Gelecek haftayı bekleyin
;)

--- Alıntı sonu ---

çekiliş mi var? aklıma direk öyle geldi...

TWETTY:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYakında forum üyelerimiz konu açmak için çabuk davranmak isteyecek.
Gelecek haftayı bekleyin
;)

--- Alıntı sonu ---

Konu açanlara çekilişle hediyeler verilsin
Her konu bir çekiliş hakkı :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git