Diğer > Görüş ve Öneriler
Konu açmaktan kaçanlar
diazem:
Açılan konuları moda bildirden bildirebilirsiniz arkadaşlar.. Yanlışlıkla da açılsa görmeden de açılsa açan arkadaşlara her forum üyesi teşekkür eder aslında.Tabi bunu özellikle yapıp da tepki alanlarda olacaktır. Yeniden açılan konuları aranızdaki samimiyetler haricinde birbirinizi kırmadan moda bildirden bizlere iletebilirsiniz.
sibelert:
çabuk davranıp ,konu araması yapmayıp, laf yemektense açmam ben konu falan :D
anvil:
ben çok gereksiz twitter kampanyalarının yada beğen/paylaş kampanyalarının da açılmasını hoş bulmuyorum. iyi güzel bir emek veriliyor ama çok gereksiz konu kalabalığı yaratılıyor ve önemli konular arada kaynıyor gibime geliyor.
sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben çok gereksiz twitter kampanyalarının yada beğen/paylaş kampanyalarının da açılmasını hoş bulmuyorum. iyi güzel bir emek veriliyor ama çok gereksiz konu kalabalığı yaratılıyor ve önemli konular arada kaynıyor gibime geliyor.
--- Alıntı sonu ---
Aynen katılıyorum, çok fazla hatta hediyesi olmayan konular bile açılıyor.
catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinçabuk davranıp ,konu araması yapmayıp, laf yemektense açmam ben konu falan :D
--- Alıntı sonu ---
Sibelcim sen ac ama seninle kapışmak cok eğlenceli ;) direk konu açık yazıldığında ben de panik oluyorum ve acmak için acele etmiyorum sibel haklı.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git