Gönderen Konu: 24 aylığa kadar bebeği olan İstanbul'da oturan anneler 40tl kazanın  (Okunma sayısı 3705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
24 aylığa kadar bebeği olan arkadaşlar Beykoz,Kavacık Maltepe civarında oturuyosanız benimle acil  irtibata geçin yarın toplantıya katılmanız ve  size sorulan ürünler hakkında düşüncelerinizi  paylaşmanız  sonucu 40tl  para hediyesi alıcaksınız

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
toplantının konusu ve adı nedir? Nerde yapılacak biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
.... araştırma şirketi şirketin yaklaşık 4 yıldır üyesiyim firmaların ürünleri hakkında sorular soruluyo fikirlerinizi söylüyosunuz çıkışta şirketin hediye bölümünden istediğiniz hediyeyi seçip alıyosunuz.Hediyeler arasında genelde tencere setleri. tavalar,çaydanlık. oyuncaklar var.Son katıldığım toplantı ülker firması ile ilgiliydi bende kristal satranç takımı almıştım .Kocaeli bölgesinde olduğum için artık katılamıyorum bana gelen firma yetkilisinin telefonunu paylaştım katılamıyacağımı ama yönlendirme yapabileceğimi bildirdim ilgilenen olursa 18:00 a kadar benden yetkili haber bekleyecek size vericeğim telefon numarasından detaylı bilgiyi Canan hanımdan alabilirsiniz.Şirketin ana merkezi Cevahir alışveriş merkezi   

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
şirketin isminide verirseniz sevinirim hiç bilmediğimiz bir yere gidemeyiz değilmi.

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şirketin isminide verirseniz sevinirim hiç bilmediğimiz bir yere gidemeyiz değilmi.
pardon arkadaşım  geç oldu biraz ama  şitket ismini reklam amaçlı olmasın diye yazmadım zaten özelden yazan  2 arkadaş benim refaransımla yarın toplantıya katılacaklar.  sorulara cvp verip  parayı alıp  gidecekler. yinede sana şirketin ismini yazdım özelden   

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Teşekkür ederim Tılsım. 3 arkadaş için senin referansınla kayıt yaptırdık. Gerçi 2 kişilik yer kaldı dediler, ben de 3.kişi ısrar edince tamam dediler ;D Sanırım katılım için kişi sayısını doldurdular. Tereddüt eden arkadaşlar da iyiki tereddüt etmiş, yoksa ben katılamayacaktım :D
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
Teşekkür ederim Tılsım. 3 arkadaş için senin referansınla kayıt yaptırdık. Gerçi 2 kişilik yer kaldı dediler, ben de 3.kişi ısrar edince tamam dediler ;D Sanırım katılım için kişi sayısını doldurdular. Tereddüt eden arkadaşlar da iyiki tereddüt etmiş, yoksa ben katılamayacaktım :D
:D :D :D önemli değil erteby bundan sonra ayda 3 toplantıya katılsan bir ev daha kurarsın  :D  1 saat toplantıya   katıl   standlardan seçtiğin hediyeyi al çık  çekiliş yok  kura yok yada yarın ki gibi para hediyesii  ;) istanbul'da oturmak lazımmış yaa  :D :D

medilayn

• Ziyaretçi
adavapuru maltepede
bende ayın 19 unda maltepedeyim ona çaya gidicem  :)
konu mevzu dağıtmayım o vakit olursa bize de haber gidelim

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
adavapuru maltepede
bende ayın 19 unda maltepedeyim ona çaya gidicem  :)
konu mevzu dağıtmayım o vakit olursa bize de haber gidelim
19 unda toplantı olurmu bilmem bana  2 gün öncesinden haber veriyolar bazen  evlerde araştırmaya katılım yapıyolar sadece soru soruyolar hediye verip gidiyolar olurda beni ararlarsa  size yönlendiririm ben  nasılsa ben  katılıp hediye alamıyacam bari siz alın  :'( :'( olsun ama  çok hediyelerini aldım valla  ;)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
tılsımcım özel ilgin için teşekkürler ama şehirdışındayım şuan eylül 10 gibi dönüş yapıcam ve her zaman aktif olamıyorum burada 10eylülden sonra olursa seve seve katılırım canım tel nomu yazdım sana