Gönderen Konu: 24 aylığa kadar bebeği olan İstanbul'da oturan anneler 40tl kazanın  (Okunma sayısı 3730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

medilayn

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tılsımcım özel ilgin için teşekkürler ama şehirdışındayım şuan eylül 10 gibi dönüş yapıcam ve her zaman aktif olamıyorum burada 10eylülden sonra olursa seve seve katılırım canım tel nomu yazdım sana
bitti şekerim yer kalmamış olsada giremezdin kiiiii  ;D
eylüle kadar oradasın değil mi ben 19da oradayım sonrası eylülün 2 haftası istanbuldayım
gezicem kocişle enesi vericem kayınvalideye  :D
senle buluşamıcak mıyız anacım gelmişken forumdakilerle bir toplansak çok güzel olurdu aslında

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
bende şans olsa anam erkek dogururdu yada beni dogurmazdı :) ;D ;D
döncem canım sıkıldım burda zaten :) neti kapamışlar 10:30da zorla açtırdık içersi müşteri doldu :) eylül 10 gibi yada daha erken düşünüyoruz eylülün 24 de ebrarın yaş gününe orda olmam lazım çünkü

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
arkadaslar, bugun tılsım'ın bahsettiği firmaya gittim ve toplantıya katıldım. ilk etapta tereddütlerim vardı ama gittiğimde gördüm ki tümü yersiz bir tereddütmüs.

çok güzel bir sirket, güzel bir toplantı odasında görüsmeler gerçeklesiyor. sohbet ortamında sizden fikirleriniz alınıyor. oldukça keyifliydi ve ayrıca yeni, farklı görüslerle karsılasıyorsunuz.

ve bütün bunların sonunda hediye seceneklerinden istediğinizi secip, donuyorsunuz. ben fritöz sectim ve aldım.

katılmak isteyen arkadaslar tereddüt etmeden, bir an evvel kayıtlarını yaptırsınlar.

ayrıca, arkadasım tılsım'a bu guzel calısmadan bizleri haberdar ettiği için tsk. ederim....

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
tebrikler mina neden bazı kampanyalar istanbula özel yaa
kıskanıyorum valla
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
tsk. ederim canım  :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
bebeği olmayanlar katılamıyor mu? :)

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
sanırım calısmalarına göre değisiyor, bugun ki benim katıldığım calısma bebeği olanlar içindi. diğer bir odada zeytinyağı ile ilgili bir toplantı vardı  :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
ben de iletişime geçmek isterim onlarla. bana özelden gerekli bilgileri yollayabilir misiniz? :)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
ben de iletişime geçmek isterim onlarla. bana özelden gerekli bilgileri yollayabilir misiniz? :)
bende bende isterim beraber gideriz pınarcım :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
süper olur canım :)