Diğer > Serbest Kürsü

Ynt: Dominos Bedava Pizza kazananlar.

<< < (8/10) > >>

pelins:
evet artık kapatalım su pizza meselesini, ben de cok üzülüyorum. Hak gecmesi birinin 235 pizza alması. Bir nevi haram

ozlem_el:
bugün biraz geç geldi 40 dk sürdü, gelmeyecek diye korktum ama son pizzamı da yedim sorunsuz şekilde

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmüş hiz aradım, başka şubelerde göndermiyor diyor artık, hayalparkın müdürünü bağladılar, hiç bir şube yollamıyor diyor

--- Alıntı sonu ---

ben az önce sipariş verdim 3 tane aynı adrese sorun olmadı...

OzleminO:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.

1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?

Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.

2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.

Cevap: Yarın sona eriyor.

--- Alıntı sonu ---

biolog bu cevabı verdilerse çok iyi en azından müşteri hizmetlerini aradık ay sonuna kadar dediniz der kendimizi savunuruz

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.

1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?

Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.

2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.

Cevap: Yarın sona eriyor.

--- Alıntı sonu ---

biolog bu cevabı verdilerse çok iyi en azından müşteri hizmetlerini aradık ay sonuna kadar dediniz der kendimizi savunuruz

--- Alıntı sonu ---

Üzerine basa basa tekrar tekrar sordum.Bu yukarıda yazdıklarımı söyledi.
Gerçi kız yarın demek yerine yaarin diyordu bunu da dip not olarak ekleyeyim. :)
Ben pek güvenemedim ama karar sizlere kalmış artık.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git