Diğer > Serbest Kürsü

Ynt: Dominos Bedava Pizza kazananlar.

<< < (9/10) > >>

devrim1986:
Üstada aynen katılıyorum yalnız şansa bırakmamak gerekir..Sonra bir hak iddia edemeyebiliriz... :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.

1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?

Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.

2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.

Cevap: Yarın sona eriyor.

--- Alıntı sonu ---

biolog bu cevabı verdilerse çok iyi en azından müşteri hizmetlerini aradık ay sonuna kadar dediniz der kendimizi savunuruz

--- Alıntı sonu ---

Üzerine basa basa tekrar tekrar sordum.Bu yukarıda yazdıklarımı söyledi.
Gerçi kız yarın demek yerine yaarin diyordu bunu da dip not olarak ekleyeyim. :)
Ben pek güvenemedim ama karar sizlere kalmış artık.

--- Alıntı sonu ---

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜstada aynen katılıyorum yalnız şansa bırakmamak gerekir..Sonra bir hak iddia edemeyebiliriz... :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.

1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?

Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.

2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.

Cevap: Yarın sona eriyor.

--- Alıntı sonu ---

biolog bu cevabı verdilerse çok iyi en azından müşteri hizmetlerini aradık ay sonuna kadar dediniz der kendimizi savunuruz

--- Alıntı sonu ---

Üzerine basa basa tekrar tekrar sordum.Bu yukarıda yazdıklarımı söyledi.
Gerçi kız yarın demek yerine yaarin diyordu bunu da dip not olarak ekleyeyim. :)
Ben pek güvenemedim ama karar sizlere kalmış artık.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Epey bir telefonda beklettikten sonra kendinden emin bir şekilde o yukarıdaki açıklamayı yaptı.
Kampanya ne zaman bitiyor diye sordum tekrar beklemeye aldı sonra geldi yaarin dedi, yarın mı dedim evet yaarin dedi.Temam dedim kapattım telefonu ..

arastiranbirannee:
yarın kodlar kullanılıyormu?

diazem:
5Tl den kod alınır arkadaşlar.. Özel msjla ulaşırsanız

meltem2780:
elinde birtane kodu olup kullanmayacak varsa tali,bim boşa gitmesin lütfen

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git