Diğer > Serbest Kürsü

Ynt: Dominos Bedava Pizza kazananlar.

<< < (7/10) > >>

winy:
groupon 20 lik hesaba karşılık dominos kodumu verebilirim, 2. gün kazanmıştım bi dahada katılmadım 1 kod var sadece.

adige01:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadana'da  aynı adrese 2. kez   yollamıyorlar artık

--- Alıntı sonu ---

sipariş verdinde gelmedimi nerden edindin bu bilgiyi

--- Alıntı sonu ---

kardeşime  daha önce bir sipariş vermiştim, bugünde vereyim dedim, aradılar sistemde sorundan dolayı önceleri yolluyorlarmış, artık yollamıyoruz dediler, aynı anda da internetten sipariş takbinden iptal edildiğini gördüm

--- Alıntı sonu ---

kodda gitmiştir geçmiş olsun

--- Alıntı sonu ---

Bu olay bizim şubenin( hayalpark dominos) iş güzarlığı sanırım

--- Alıntı sonu ---
bende hayalpark dominostan sipariş verdim aynı cevabı bende aldım azönce..

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingroupon 20 lik hesaba karşılık dominos kodumu verebilirim, 2. gün kazanmıştım bi dahada katılmadım 1 kod var sadece.

--- Alıntı sonu ---
1 koda 20 tllik hesap çok değil mi ?

simonbolivar:
müş hiz aradım, başka şubelerde göndermiyor diyor artık, hayalparkın müdürünü bağladılar, hiç bir şube yollamıyor diyor

winy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingroupon 20 lik hesaba karşılık dominos kodumu verebilirim, 2. gün kazanmıştım bi dahada katılmadım 1 kod var sadece.

--- Alıntı sonu ---
1 koda 20 tllik hesap çok değil mi ?

--- Alıntı sonu ---

pizza değeri 26 küsür, çok değil o yüzden ;) grouponu fazla olup işe yaramayan vardır belki. onlar için sorun olmaz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git