Diğer > Serbest Kürsü
Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın
eyefive:
ha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var :D
bu arada bimdeki bruno bisküvi var. pakedi açıyorum yamuk yumuk bisküvi,kreması dışına kaçmış,bisküvileirn bazıları ters dizilmiş :D bu bisküvileri elle tek tek diziyorlar heralde,yada 5 senedir bisküvi makineleri bozuk hatalı üretiyor ;D
adige01:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var :D
bu arada bimdeki bruno bisküvi var. pakedi açıyorum yamuk yumuk bisküvi,kreması dışına kaçmış,bisküvileirn bazıları ters dizilmiş :D bu bisküvileri elle tek tek diziyorlar heralde,yada 5 senedir bisküvi makineleri bozuk hatalı üretiyor ;D
--- Alıntı sonu ---
sen diasayı takip et tablet çik. verirlerse yine bi başlık açıver :P :P
eyefive:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var :D
--- Alıntı sonu ---
sen diasayı takip et tablet çik. verirlerse yine bi başlık açıver :P :P
--- Alıntı sonu ---
geçen vardıda ama gofret nestle 1 alana 1 bedava :D aldım 20 tane :D
lerzankara:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)
--- Alıntı sonu ---
ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu ;D
--- Alıntı sonu ---
Serbeste bakmadım
okunmamışı tıkladım günlerdir bakamayınca katılabileceklerimi yeni sayfada açıyordum tek tek :)) bir baktım çikolata
gece gece aldığım kiloların hepsini sana ve Sirete armağan ediyorum
papatya89:
Biri topitanem içinde böyle knu acmstı sımdı muptelası oldum bunuda denıcem eeen kısa zamanda :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git