Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (6/14) > >>

eyefive:
ha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var  :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var  :D

bu arada bimdeki bruno bisküvi var. pakedi açıyorum yamuk yumuk bisküvi,kreması dışına kaçmış,bisküvileirn bazıları ters dizilmiş  :D bu bisküvileri elle tek tek diziyorlar heralde,yada 5 senedir bisküvi makineleri bozuk hatalı üretiyor  ;D

adige01:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var  :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var  :D

bu arada bimdeki bruno bisküvi var. pakedi açıyorum yamuk yumuk bisküvi,kreması dışına kaçmış,bisküvileirn bazıları ters dizilmiş  :D bu bisküvileri elle tek tek diziyorlar heralde,yada 5 senedir bisküvi makineleri bozuk hatalı üretiyor  ;D

--- Alıntı sonu ---
sen diasayı takip et tablet çik. verirlerse yine bi başlık açıver :P :P

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha birde diasa 1 alana 1 bedava snickers,bounty,twix,mars vermişti o konuyuda ben açmıştım 3 çikolata başlığım var  :D yok yok 4 birde milka choco keks ve triolade 1 alana 1 bedava vermişti 4 başlığım var  :D

--- Alıntı sonu ---
sen diasayı takip et tablet çik. verirlerse yine bi başlık açıver :P :P

--- Alıntı sonu ---

geçen vardıda ama gofret nestle 1 alana 1 bedava  :D aldım 20 tane  :D

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)

--- Alıntı sonu ---

ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu  ;D

--- Alıntı sonu ---
Serbeste bakmadım
okunmamışı tıkladım günlerdir bakamayınca katılabileceklerimi yeni sayfada açıyordum tek tek :)) bir baktım çikolata
gece gece aldığım kiloların hepsini sana ve Sirete armağan ediyorum

papatya89:
Biri topitanem içinde böyle knu acmstı sımdı muptelası oldum bunuda denıcem eeen kısa zamanda :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git