Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (5/14) > >>

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)

--- Alıntı sonu ---

ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu  ;D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)

--- Alıntı sonu ---

ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu  ;D

--- Alıntı sonu ---

ben açmadım ya topitanemde neymiş pehhh  :D calculus007 sömürüsbond açmıştı onu  ;D ben toblorene yi açmıştım  :D

adige01:
biarada tablet çikolata konusu açılmıştı 1Tlye alıyoduk diasa'dan :) o günler aklıma geldi :P

balca:
enem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne :) şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı

adige01:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinenem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne :) şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı

--- Alıntı sonu ---
bende bi 20 25 tane fln almştım güzeldi yaa :D diasaya snra bi süre daha gittim kampanyası yoktu,olsa yine depolardık :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git