Diğer > Serbest Kürsü
Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın
balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)
--- Alıntı sonu ---
ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu ;D
eyefive:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindelisiniz siz ya bende kampanya var sandım :)
--- Alıntı sonu ---
ablam serbest kursude kampanya ne arar...bu sıret acıyor boyle cıkolata konularını bızde alısverıs yapıyoruz :) sıret gene sen acmıstn demı bu topitanem konusunu ;D
--- Alıntı sonu ---
ben açmadım ya topitanemde neymiş pehhh :D calculus007 sömürüsbond açmıştı onu ;D ben toblorene yi açmıştım :D
adige01:
biarada tablet çikolata konusu açılmıştı 1Tlye alıyoduk diasa'dan :) o günler aklıma geldi :P
balca:
enem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne :) şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı
adige01:
Kayit olun veya giris yapinenem Tugba ne almıstım ondan var ya benım kuzişe:) zırlıyodu verıyodum elıne :) şimdi Bim den alıyorum gene ona Buono...sımdı ulker dısında oyle cok veren yok cıkolata fılan...Eti gerı kaldı absurd yarısmalar cıkardı
--- Alıntı sonu ---
bende bi 20 25 tane fln almştım güzeldi yaa :D diasaya snra bi süre daha gittim kampanyası yoktu,olsa yine depolardık :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git