Diğer > Serbest Kürsü

Milka Oreo.Yemezsen Çok Şey Kaçırırsın

<< < (14/14)

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindugu 3 paket ALLAH hakkı 3 tür  :D bu arada oreo gibisi heralde olmaz.ama genede piyasadaki ve milkanın en güzel çikolatası olmuş  ;D ama tabi beyaz çikolata sevmeyen arkadaşlar almasın. çünkü üzweri siyah içi beyaz çikolata  :D

--- Alıntı sonu ---

sabaha 4 olacak herlade bu gidişle ;D ;D hayır boşuna yazdın buraya şimdi milletin aklındaki oreo ile tadacakları milka- reo arasında hiçbir alak yok, negroya benziyor tadı daha çok ama bu milka ı-ıh olmamış :D :D :D

--- Alıntı sonu ---

bak sabahın ilk ışıkları gök gürültüsü altında yazıyorum 4 olmadı  :D 3 kafi ben herşeyde 3 ten aşağı almamda  :D  ya negro bisküvisi benzer beyazı hiç ama hiç benzemez hele çaya kolaya batırınca  ;D  he yazdığıma pişman oldum şimdi millet oreo sayıklıyordur rüyalarına giriyordur  :D halbuki biraz abarttım söz sanatı kullandım  :D tıpkı nutella gibi aşırı abartıyorlar.geçenlerde 2 liraya torku yedim yanındada nutella yedim % 90 benziyordu tadı  :D %10 luk bir fark için 5 katı para vermeye değermi nutellaya ;D ben veririmde,verilmez ama işte  :D

calculus07:
dün 5 moneylerimle iki tane aldım migrostan abarttığın kadar yok kardeş bak harbi gıcıklık olsun diye yapmıyom yorumu ;D normal bi çikolatadan yarım tık daha iyi diyim sana hiç ahım şahım bi tarafı yok

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün 5 moneylerimle iki tane aldım migrostan abarttığın kadar yok kardeş bak harbi gıcıklık olsun diye yapmıyom yorumu ;D normal bi çikolatadan yarım tık daha iyi diyim sana hiç ahım şahım bi tarafı yok

--- Alıntı sonu ---

sana dedim işte hiç orjinali ile alakası yok, şöyle kıyasla negro ile oreo, tabiki oreo bin kat güzel, nasıl snikers ile maximus bir değilse o da öyle işte ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git