Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
JUSS kazananlar
fatosmurat:
hera'nın haberi yok sanırım. mesaj attım kendisine.. maşalah canım tebrikler. şansın daim olsun.. :-*
kazanan herkese tebrikler..
halil45:
ARKADAŞI ÇOK OLAN ŞANSLI OLUYOR NEDENSWE BU YARIŞMALARDA FİRMALAR ADİL DAVRANMIYOR.AMAÇ KISKANMAK DEĞİL sistem yanlış KAZANANLARI YİNEDE KUTLARIZ ;D :o 8) :-\ :-\ :-\ :-\
zdzd:
Tebrikler herkesee :D
mystery:
tebrikler kazananlara
hera:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmehtap için çok sevindim tebrikler :D ama gizliden yürütmüş oylamayı.keşke açık açık yürütseydide ipadi alsaydı :D çünkü ben emin değildim tüm oyları mehtapa verirdik alırdı ipadi zaten 400 küsür toplamış :D
ya ben Lemood yazmıştım zaten diyorum mood gibi sıradan alıntı bir şeyi yazamam iyiki ben değilim :D
havvada yanışlmış ben yazdım mood demişti :D
--- Alıntı sonu ---
Siret ben o karmayı yazdığımı hatırlamıyordum bile bir kaç tane yazmıştım kendimin o oylamada olduğunu bile bilmiyordum inan ki şok oldum :) Sana oy verelim diye son gün destek konuna bile yazmıştım kendiminde o listede olduğunu bilmiyordum ;D
Çok mutlu oldum çünkü eşimin teli bozulmuştu bende kendi telimi ona vermiştim külüstür bi taneyle idare ediyordum :)
Fatoşcumm çok teşekkür ederim güzel haberi bana verdiğin için bugün forumda olamıycam kardeşim var, hepinize tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim bilseydim oy toplardım ama gerek kalmamış bir şey yapmadan kazanmış oldum çok şaşkınım :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git