Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

JUSS kazananlar

<< < (12/14) > >>

eyefive:
@hera kazanmana çok sevindim  :D sevdiklerim kazanınca bende mutlu oluyorum. diyorum fporumun gücü,sen listed eolduğunu bilmiyorsun oy toplamadan kazanıyorsun, oktay listeye bile giremiyor ama birnci oluyor  :D seviyorum bunu süprizleri işte  :D dualarım tüm sevdiklerimle  :D

hera:
Çok teşekkür ederim Siret çok büyük sürpriz oldu bana kendim olduğunu bile bilmiyordum gerçekten çok şaşkınım, bebişim şansıyla geliyor darısı isteyen herkesin başına diyim iyi ki varsınız mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekkür ederim, diğer kazanan arkadaşlarımı da tebrik ederim  :)

okitya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@hera kazanmana çok sevindim  :D sevdiklerim kazanınca bende mutlu oluyorum. diyorum fporumun gücü,sen listed eolduğunu bilmiyorsun oy toplamadan kazanıyorsun, oktay listeye bile giremiyor ama birnci oluyor  :D seviyorum bunu süprizleri işte  :D dualarım tüm sevdiklerimle  :D

--- Alıntı sonu ---
Diline düştük bi kere :P :D Zaten bizi karanlıktan aydınlığa çıkaran senin o içten duaların. teşekkürler tekrardan ;D

inci61:
Arkadaşlar iletişim bilgilerimizi vermişmiydik başta ? Nasıl iletişime geçecekler ? ::)

dilekaygun:
tebrikler arkadaşlar :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git