Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

JUSS kazananlar

<< < (10/14) > >>

ilkemmm:
Başta  @eyefive olmak üzere kazananları tebrik ederim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

darkinangel:
tebrikler :)

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaşta  @eyefive olmak üzere kazananları tebrik ederim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

geç dalganı juss ta dediğimiz olduz aten saçma sapan isimleri seçtiler incelemeden  :D ama dopingte olan olmuş kesin kazanır dediğimiz favorimiz 3 bile olamamış  :D listede olmayan oktay kazanmış  :D ben mucize buna derim işte  :D sevindim ama kazanmasına hem forumdan hemde içimizden biri  :D ama takılmadanda edemiyorum elimde değil ;D

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaşta  @eyefive olmak üzere kazananları tebrik ederim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

geç dalganı juss ta dediğimiz olduz aten saçma sapan isimleri seçtiler incelemeden  :D ama dopingte olan olmuş kesin kazanır dediğimiz favorimiz 3 bile olamamış  :D listede olmayan oktay kazanmış  :D ben mucize buna derim işte  :D sevindim ama kazanmasına hem forumdan hemde içimizden biri  :D ama takılmadanda edemiyorum elimde değil ;D

--- Alıntı sonu ---

@eyefive zaten şaka yapıyorum takılıyorum..sonuçta insan hatırlamayınca sanki hepsini kendimiz yazmış olabiliriz gibi bir his doğuyordu..normal yani.diğer doping konusunda da kesinlikle %100 eminimki ilk 20 yi direk elediler yani itirazlar vardı ya aynı kişi 6-7 hesaptan yazmış diye oyüzden ip işiyle uğraşmadan yada katılan kişilerin aynı şehirden olup olmadığına bakmaksızın ilk 20 yi eleyip sonraki 20 kişi içinden seçmişler bence..yoksa bizim favorileri gördüklerimiz kazanırdı diye düşünüyorum..ama nasip kısmet bu işler sonuçta oktay beyde haketmiş güzel bi bilmece onu da beğendim.neticede forumdan kazanıldı :)

eyefive:
@ilkemmm yav şaka yaptığını biliyorum ben oktaya takılıyorum  :D bir mucizeyi başardı  :D tüm foruma apple ürünleri lazım,sonra burayı apple forumuna dönüştürelim  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git