Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
JUSS kazananlar
gucluturk:
destekledigimiz kişiler bişiler kazanmış sevindim. oy verenlerede keşke teselli bişiler olsaydı :)
kreval:
tebrikler :)
incesaz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsiret çevir kazı yanmasınn dimiiii :) ;D ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden :D ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim :D
--- Alıntı sonu ---
ben isimler ilk açıklandığı gün ben yazdım dedim bi daha lakırdısını etmedim ; oy toplamak istesem toplardım ama üşendim ; ruhum bu ara darlanmakda..
Mest i de Big Bang Theory izlerken esinlenmiştim Leonard'ın içtiği bi gazlı içeçecekde mist yazıyordu ben türkçe versiyonunu mest yazmıştım :)
Neyse sağlık olsun ... Herkes güle güle kullansın hediyelerini :)
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsiret çevir kazı yanmasınn dimiiii :) ;D ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden :D ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim :D
--- Alıntı sonu ---
ben isimler ilk açıklandığı gün ben yazdım dedim bi daha lakırdısını etmedim ; oy toplamak istesem toplardım ama üşendim ; ruhum bu ara darlanmakda..
Mest i de Big Bang Theory izlerken esinlenmiştim Leonard'ın içtiği bi gazlı içeçecekde mist yazıyordu ben türkçe versiyonunu mest yazmıştım :)
Neyse sağlık olsun ... Herkes güle güle kullansın hediyelerini :)
--- Alıntı sonu ---
ruhunun açılması için sana büyük ödül lazım :D heyecan adrenalin lazım :D 1-2 aydır bendede var ruh sıkışması,can sıkıntısı,benimki yaz gelsin spor yapayım rejim daha kolay olsun diye.bunaldım kışın rejim çok zor çok :D
digi:
tebrikler tüm kazananlara....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git