Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

JUSS kazananlar

<< < (9/14) > >>

gucluturk:
destekledigimiz kişiler bişiler kazanmış sevindim. oy verenlerede keşke teselli bişiler olsaydı :)

kreval:
tebrikler  :)

incesaz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret çevir  kazı yanmasınn dimiiii :) ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden  :D ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim  :D

--- Alıntı sonu ---
ben isimler ilk açıklandığı gün ben  yazdım dedim bi daha lakırdısını etmedim ;  oy toplamak  istesem toplardım ama üşendim ; ruhum bu ara darlanmakda..

Mest i de Big Bang Theory izlerken  esinlenmiştim Leonard'ın içtiği   bi gazlı içeçecekde mist yazıyordu ben türkçe versiyonunu mest yazmıştım :)

Neyse sağlık olsun  ... Herkes güle güle kullansın hediyelerini :)

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret çevir  kazı yanmasınn dimiiii :) ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden  :D ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim  :D

--- Alıntı sonu ---
ben isimler ilk açıklandığı gün ben  yazdım dedim bi daha lakırdısını etmedim ;  oy toplamak  istesem toplardım ama üşendim ; ruhum bu ara darlanmakda..

Mest i de Big Bang Theory izlerken  esinlenmiştim Leonard'ın içtiği   bi gazlı içeçecekde mist yazıyordu ben türkçe versiyonunu mest yazmıştım :)

Neyse sağlık olsun  ... Herkes güle güle kullansın hediyelerini :)

--- Alıntı sonu ---

ruhunun açılması için sana büyük ödül lazım :D heyecan adrenalin lazım :D 1-2 aydır bendede var ruh sıkışması,can sıkıntısı,benimki yaz gelsin spor yapayım rejim daha kolay olsun diye.bunaldım kışın rejim çok zor çok  :D

digi:
tebrikler tüm kazananlara....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git