Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

JUSS kazananlar

<< < (8/14) > >>

eyefive:
mehtap için çok sevindim tebrikler  :D ama gizliden yürütmüş oylamayı.keşke açık açık yürütseydide ipadi alsaydı  :D çünkü ben emin değildim tüm oyları mehtapa verirdik alırdı ipadi zaten 400 küsür toplamış  :D

ya ben Lemood yazmıştım zaten diyorum mood gibi sıradan alıntı bir şeyi yazamam iyiki ben değilim  :D

havvada yanışlmış ben yazdım mood demişti  :D

incesaz:
siret çevir  kazı yanmasınn dimiiii :)  ;D ;D ;D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret çevir  kazı yanmasınn dimiiii :)  ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden  :D ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim  :D

uzaksehirler:
kazanan arkadaşlar tebrikler. hediyelerinizi güle güle kullanın.  ilk acıklandıgında karma adını begenip oylamıştım.  kim hangi isim belli degildi o zaman    kazananların forumdan  olması güzel 

eyefive:
ayrıca 1 tane bile özelden yada başka yerden oy toplamadım çünkü bana iat olmadığını mood un biliyordum ama genede işte o duyguyu yaşayan bilir yazdımmı acaba diye hissediyorsun dürtüyorlar seni  :D

kazanan herkese tebrikler  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git