Diğer > Kampanya Şikayet

Viol Mağdurları

<< < (3/6) > >>

sibelert:
VİOL Sevgili takipçilerimiz yazdığımız yorumda kampanyamızda emeği olan hiçbir katılımcımızı mağdur etmeyeceğimizi bildirdik. Lütfen kendinizi strese ve sıkıntıya sokacak yorumlarda bulunmayın.

yazmışlar  ??? ???

efetubi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVİOL Sevgili takipçilerimiz yazdığımız yorumda kampanyamızda emeği olan hiçbir katılımcımızı mağdur etmeyeceğimizi bildirdik. Lütfen kendinizi strese ve sıkıntıya sokacak yorumlarda bulunmayın.

yazmışlar  ??? ???

--- Alıntı sonu ---

hayırmı acaba ? 36 mail oldu sonunda geri dönmüşler ama çok alakasız bir şekilde tugba hanım kampanyamıza hangi isimle katıldınız onu yollayın inceleyelim diye :( ben beni inceleyin demedim işin garibi wallahi içime oturdu

efetubi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kişi sayımı hatırlamıyorum ya 400 küsürdü ama tam hatırlamadığım için bişey demiyorum  ::)  :)

--- Alıntı sonu ---

400 küsür kaçlı :) mesela bu isimlerden biri elense sen girersin listeye yok ya boşa uğrasıyoruz  :'(

ecrim:
strese girmeyin diye yazdıklarına göre sonuç alınamayacak bence..yüzlerine bulaştırdılar işi..şimdi de işin içinden çıkamıyorlar.

osecmu:
Bende mağdurlardanım önce kampanyacı yazması daha sonra arkadaş sayısı ikiside yalan arkadaş sayım 540 civarıydı.Bu gün tel açıcam bakalım birebir ne diyecekler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git