Diğer > Kampanya Şikayet

Viol Mağdurları

<< < (2/6) > >>

eking:
arkadaşların uyarısı üzerine okudum konuyu benim adımı''gazi ekin '' ne diye yazdınız oraya anlayabilmiş değilim ?? bende herkes gibi emek verdim kazandım. şimdi ricam benim adımı bu konudan kaldırmanızdır.

efetubi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşların uyarısı üzerine okudum konuyu benim adımı''gazi ekin '' ne diye yazdınız oraya anlayabilmiş değilim ?? bende herkes gibi emek verdim kazandım. şimdi ricam benim adımı bu konudan kaldırmanızdır.

--- Alıntı sonu ---
aradık bulamadık diye yazdık isiminiz çok gecmedigi için hemen düzeltiyorum

eking:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşların uyarısı üzerine okudum konuyu benim adımı''gazi ekin '' ne diye yazdınız oraya anlayabilmiş değilim ?? bende herkes gibi emek verdim kazandım. şimdi ricam benim adımı bu konudan kaldırmanızdır.

--- Alıntı sonu ---
aradık bulamadık diye yazdık isiminiz çok gecmedigi için hemen düzeltiyorum

--- Alıntı sonu ---

facebook'ta dışardan aramaya kapalı profilim evet. anlayışınıza teşekkür ederim.
umarım sorununuzu bir an önce çözersin firma ile, iyi paylaşımlar.

Marlboro:
madem haklısınız arkadaşlar mahkemeye taşıyın dava açın firmaya noterden ihtarname çekin görsünler...

logocuk:
ben kişi sayımı hatırlamıyorum ya 400 küsürdü ama tam hatırlamadığım için bişey demiyorum  ::)  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git