Diğer > Kampanya Şikayet

Viol Mağdurları

<< < (4/6) > >>

zahide61:
yarışma ilk başladığında uygulamam da sorun vardı gün içinde size döneceğiz dedikleri halde 1 ay oldu hala dönmediler kafalarına göre iş yapmasınlar  >:(

efetubi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma ilk başladığında uygulamam da sorun vardı gün içinde size döneceğiz dedikleri halde 1 ay oldu hala dönmediler kafalarına göre iş yapmasınlar  >:(

--- Alıntı sonu ---
ona kalırsa kendi uygulamaları hatalıydı davet yolluyoruz ama ortak arkadas sayısı olanlar giriodu listemize bi uygulamaya izin werdik sanırırm :D bunu  yazcam en son netice alamassam :(

ebru.35:
benimde 524  vardı ama ben çok emek harcamadım o yüzden bişey demiyorum ama fazlasıyla emek harcayanlar bence kazanmalıydı.....

Hayalkuzum:
benim 570 arkadaşım olduğu halde kazanamadım. şimdi de kayıtlarda adınız yok diyorlar. 13.000 kişi arasında sadece 1 tane şebnem varmış o da ben değilmişim. o kadar uğraşmıştım ve çok umutluydum. umarım hakkımı yemezler.

ebru.35:
umarım cnm çok uğraşan oldu çok isteyen oldu ama bakıyorum okadar emek harcayanların çoğu sevinemedi :(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git