Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Katıl ve Dürbünlü Webcam Kazan(Cyber Snipa Spotter Webcam)

<< < (2/6) > >>

hako65:
en az 75 mesaj kısmı bozuyor ;D

utay24:
Sitemizin katılımcı üyelerini değerlendirmek istediğimizden en az 75 mesaj şartı konulmuştur.
 ;D ;D ;D ;D

cadi:
Bende katılmıyorum işte hıhhhh  >:(  zaten hiç destek vermiyonuz vurucu team olmazsak. Açtığımız konuları silince bütün mesajlerımızda siliniyor. Sonra kalıyorsun 21 mesajda. istesem şimdi 54 tane mesaj yazar ve aktif katılımcınız olurum diii miiii???? Yoksa aktif olamıyoruz. Bissürü destek verdim hepinize benim konuma sadece 3 kişi destek verdi.

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende katılmıyorum işte hıhhhh  >:(  zaten hiç destek vermiyonuz vurucu team olmazsak. Açtığımız konuları silince bütün mesajlerımızda siliniyor. Sonra kalıyorsun 21 mesajda. istesem şimdi 54 tane mesaj yazar ve aktif katılımcınız olurum diii miiii???? Yoksa aktif olamıyoruz. Bissürü destek verdim hepinize benim konuma sadece 3 kişi destek verdi.

--- Alıntı sonu ---

ben ref.inle üye oldum :)

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende katılmıyorum işte hıhhhh  >:(  zaten hiç destek vermiyonuz vurucu team olmazsak. Açtığımız konuları silince bütün mesajlerımızda siliniyor. Sonra kalıyorsun 21 mesajda. istesem şimdi 54 tane mesaj yazar ve aktif katılımcınız olurum diii miiii???? Yoksa aktif olamıyoruz. Bissürü destek verdim hepinize benim konuma sadece 3 kişi destek verdi.

--- Alıntı sonu ---
açılan konular silinmiyorki :S ayrıca herkese destek veriyoruz verebildiğimiz kadar :S

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git