Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Katıl ve Dürbünlü Webcam Kazan(Cyber Snipa Spotter Webcam)

<< < (6/6)

Beyondparadise:
Evet cadıya ne hikmetse özel gitmiyor  ???
Anlamadım ben neye destek istiyon hangi kampanyaya katıldım.

a1ONEboy:
tam olarak yaz harfleri CADI_s olarak işte :S odamı olmuyor ??

evet denedim gitmiyor sorun bence i I olayından kaynaklanıyor yada özel mesajı engellemiş ;)

cadi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarışma bu akşam (6 Mart 2009) 20:00 saatinde başlıyor. Yapmanız gereken 6 - 20 Mart tarihleri arasında anasayfaya eklenen haberlere göz atıp sonlarına eklenecek şifreleri toplamak. Beş tane şifreyi topladıktan sonra 20 Mart tarihinde size vereceğimiz linke tıklayıp formu dolduracak ve çekilişe katılacaksınız.

Çekilişte kazanan hediyeyi kazanacak, sitemizi düzenli takip etmeniz yeterli olacak. Çekiliş 29 Mart tarihli Milli Piyango sonrasında yapılacak. Piyangodaki büyük ikramiye kazanan numaraya göre mod alacağız. Bu yarışma da sadece üyelere açıktır, yöneticiler, modlar vb kazanamaz.

Not: Sitemizin katılımcı üyelerini değerlendirmek istediğimizden en az 75 mesaj şartı konulmuştur.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
Ayrıca özel mesaj engellemesinde falan bulunmadım. Arkadaşlar sitem etmek istedim biraz o kadar. Yoksa bu olayın bir polemiğe dönüşmesi hoşuma gitmiyor. Konuyu ben açtığım için sildim galiba, yani kimse silmedi. Açtığım konuyu ben sildim. Dediğim gibi bir polemiğe dönüşmesini istemiyorum. Duyarlılığınız için ayrıca tşk. ...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git