Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Katıl ve Dürbünlü Webcam Kazan(Cyber Snipa Spotter Webcam)

<< < (3/6) > >>

cadi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende katılmıyorum işte hıhhhh  >:(  zaten hiç destek vermiyonuz vurucu team olmazsak. Açtığımız konuları silince bütün mesajlerımızda siliniyor. Sonra kalıyorsun 21 mesajda. istesem şimdi 54 tane mesaj yazar ve aktif katılımcınız olurum diii miiii???? Yoksa aktif olamıyoruz. Bissürü destek verdim hepinize benim konuma sadece 3 kişi destek verdi.

--- Alıntı sonu ---

ben ref.inle üye oldum :)

--- Alıntı sonu ---
evet. sen simonbolivar ve adını bilmediğim biri daha koskoca forumda. Sizlere teşekkür ediyorum tabiki. Gerisi boş.

ozlemce108:
ben simdi üye oldum daha. sen 3 kisi yazdıktan sonra

a1ONEboy:
ne konuda ref bu bu kampanyamı yoksa senin imzanda yazanmı ???

cadi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende katılmıyorum işte hıhhhh  >:(  zaten hiç destek vermiyonuz vurucu team olmazsak. Açtığımız konuları silince bütün mesajlerımızda siliniyor. Sonra kalıyorsun 21 mesajda. istesem şimdi 54 tane mesaj yazar ve aktif katılımcınız olurum diii miiii???? Yoksa aktif olamıyoruz. Bissürü destek verdim hepinize benim konuma sadece 3 kişi destek verdi.

--- Alıntı sonu ---
açılan konular silinmiyorki :S ayrıca herkese destek veriyoruz verebildiğimiz kadar :S

--- Alıntı sonu ---
Konuyu sen açmışsan silinebiliyor. Zaten kızdığım için sildim konuyu. Desteklerini gönderenlere teşekkür ediyorum tabiki. Benim kızgınlığım böyle 75 mesaj sınırlaması getirilen konulara... Lütfen konuyu başka taraflara çekmeyelim.

ozlemce108:
ben cadının imzasındaki linkten üye oldum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git