Diğer > Görüş ve Öneriler
ben neden bişey kazanamıyorum
neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinevet bence de çok haklısın burada arkadaşlıgın dostluğun ve kardeşligin bir belirtisi olmalı ben burada olmamdan memnunum.emegi geçenlerden sagolsunlar.herkese teşekürler
--- Alıntı sonu ---
eyvallah biz de memnunuz ;D
Scorpion:
Kayit olun veya giris yapinevet bence de çok haklısın burada arkadaşlıgın dostluğun ve kardeşligin bir belirtisi olmalı ben burada olmamdan memnunum.emegi geçenlerden sagolsunlar.herkese teşekürler
--- Alıntı sonu ---
İşte üye dediğin böyle olacak ;D
deliefe06:
tabi sizin istediğiniz gibi cevap verenleri poh pohlayın bakalım
HoppiDi:
Bu konuda niye teşekkür butonları yok. Herkese teşekkür edesim varr :D
yigitkaraca:
Kayit olun veya giris yapinYa ben bişey kazanmak için söylemiyorum ki bunları.Ben burdaki dönen dolaplara sinirleniyorum.Bana diyosunuz ki 3-5 saat bişey değil peki o zaman çok iyi bildiğim biri var her açılan konudan burda bulunmadan kendisine haber geliyor ve giriyor bilgisayara oylamaya katılıyor.Siz bana hala gayretten falan bahsediyorsunuz.Bu iş dürüstlükle olmuyor.Ben 1 yıldan fazla bir süredir bir sürü kampanyaya katldım ve sayısız yerden numune istedim.Gerçekten söylüyorum bırakın yarışma kazanmayı elime en ufak bir numune dahi geçmedi.Harbi söylüyorum.Ben burda günde 24 saat geçirsem gene de alamayacağımı tahmin ediyorum.Diyorum ya size bir sürü dolap dönüyor.Bu durumun düzelmesi de çok zor bence...Bir de doyuma ulaşmak var.Bazı üyeler burdan ev falan almadan ayrılmaz bence.Onlar başkalarına fırsat verebilmesi için doyuma ulaşması gerekiyor.
--- Alıntı sonu ---
günde 5 saat buralarda takılsaydınız en azından ilk 1000 kişiye hediyeli kampanyalara katılır ve bir sürü ödül kazanırdınız.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git