Diğer > Görüş ve Öneriler
ben neden bişey kazanamıyorum
ecrim:
evet çekilişlerden ben çok şey kazanıyorum.katılmayınca çıkmıyor da tabi..hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.bloglardan olsun başka yarışmalardan olsun.çıkıyor allah a şükür.size de çıkar neden çıkmasın?
mesela 50.kişiye şu..bilmem kaçıncıya bu..onlara katılın.onlardan da mı çıkmayacak yani.geçen tekin acardan parfüm kazandım mesela.denemeye devam..
ERMAN29:
evet bence de çok haklısın burada arkadaşlıgın dostluğun ve kardeşligin bir belirtisi olmalı ben burada olmamdan memnunum.emegi geçenlerden sagolsunlar.herkese teşekürler
Scorpion:
Onun amacı farklı, ciddiye alıp cevap vermeyin. 2 laf söyleyip gidiyo sonra kıs kıs gülüyodur.
deliefe06:
katılıyorum arkadaşa bu forumda kendine yontan çok kişi var
nursen:
oylamalı yarışmalara gürmiyorum bende kazanırsan firmanın kendi çekilişinden kazanıyorum yardım isteyenlerı elımden geldıgınce yardımda edıyorum onlarda bana yardım ediyor ama ben face gıremıyorum mesela onlardanda o sekılde yardım alıyorum bılıyorumkı asla oylamalılardan kazanamam o kadar cevrem yok bazı kısılerde yardım ıster ama yardım etmez ondan kafam rahat cekılsılere katılıyorum oylamalılar cok emek ıster gece gunduz o kadar yapamıyorum ıs yerınde her yere rahat gıremıyorum evde işlerim çok oluyor bazen bakamıyorum ama yınede emek verıp bır takım seyler kazanıyorum çok şükür
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git