Diğer > Görüş ve Öneriler

ben neden bişey kazanamıyorum

(1/15) > >>

gersoy:
Burda bazı üyelere bakıyorum maşallah çuvalla ödül kazanıyor ama ben bir seneyi doldurdum ne ödül ne de numune hiçbirşey alamıyorum.Burası sadece bir kısım üyeye ödül kazandırıyor.Buraya daha önce kaydolmuş bir sürü arkadaşım bu yüzden siteden ayrıldı.

gizemlitosbaga:
burası bir hediye kazandırma platformu değil; burası kampanya duyuru platformu.
1 senedir üye ve 3 mesaj bana biraz ilginç geldi...

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda bazı üyelere bakıyorum maşallah çuvalla ödül kazanıyor ama ben bir seneyi doldurdum ne ödül ne de numune hiçbirşey alamıyorum.Burası sadece bir kısım üyeye ödül kazandırıyor.Buraya daha önce kaydolmuş bir sürü arkadaşım bu yüzden siteden ayrıldı.

--- Alıntı sonu ---
Uye olup sitede aktif olarak tonla hediye kazanan arkadaşlar var kısa zamanda..Ama şans ve azimde bunda etkili tabiki.. Birde takip..

derya3:
bende 1 yıldır üyeyim çok büyük olmasada bende kazandım azim gerekiyor arkadaşım ve çevre o yüzden katılmaya devam et bence burdan olmasada facebooktan birçok şey kazandım buradaki arkadaşların destekleri sayesinde ;)

firuzeyno10:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurda bazı üyelere bakıyorum maşallah çuvalla ödül kazanıyor ama ben bir seneyi doldurdum ne ödül ne de numune hiçbirşey alamıyorum.Burası sadece bir kısım üyeye ödül kazandırıyor.Buraya daha önce kaydolmuş bir sürü arkadaşım bu yüzden siteden ayrıldı.

--- Alıntı sonu ---

ne yani suçlu bizmiyiz ??? ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git