Diğer > Görüş ve Öneriler

Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini

<< < (4/12) > >>

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkes fikrini söylesin diye açtım konuyu zaten,bunun güzel bi çözümünü bulabiliriz.Moderatörlerden de fikir bekliyoruz :)

Araba vermeden de binlerce katılım oluyor firma kampanyalarına.

--- Alıntı sonu ---

araba bi örnekti zaten, arabadan kastım büyük hediye, blogların gücünün yetmediği hediye diyelim  ;)

Meraal:
bence tek çare isimyok'un dediği gibi görmek istenilmeyen konular seçilebilir hale getirilmeli

Kare:
eğer blogcular verdikleri hediyelerde hile yapıp yakınlarına veriyorsa yazıklar olsun  >:(
enayi gibi katılım yapıyoruz şu işe bak   :-\

yupi:
merhaba arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm evde değildim şimdi geldim eve öncelikle şöyle bir olay var biz blogcular kampanya haberlerimizi tabikide burda paylaşıcaz sonuçta çoğu katılım burdan oluyor bu bir ikincisi arkadaşların dediği gibi teşekkür butonunu koyuyoruz fakat çoğu arkadaş buna tıklamak yerine katıldım demeyi seçiyor bunda bizim bir suçumuz yok ve şuda var ki kampanyanın bitmesine yakın eğer katılmayan arkadaşlar varsa yada unutmuş olup katılamamışlarsa katılsınlar diye konumuzu güncellemek açısından hala aktif diyoruz ve son olarakta şu var kesinlikle kampanyadaki hediyeleri ne çevreme nede tanıdığıma kazandırıyorum gerçektende çekiliş yapıyorum.bu konuları bir blogcu olarak burada açıklamak istedim..

diazem:
Kendi adıma sıkıntım blog kampanyalarının olması değil.Blog kampanyalarının sürekli üstte tutulması için postlar kasılması..Biraz aslında arkadaşlarımız duyarlı olurlarsa gercekten iyi olucaktır..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git