Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

CarrefourSA Rexona Kampanyası Çekiliş Sonuçları

<< < (2/3) > >>

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu carrefour çekilişlerinde bu ajansın çekiliş numaralarını alfabetik vermelerini anlamlandıramıyorum. o zaman ismi A ve Z ile başlayanların şansları düşük oluyor. kazananlar hep isminin baş harfi alfabenin ortalarında olanlar. böyle saçma iş mi olur ya. ben çekiliş haklarımı yaya yaya gittiğimi düşünürken ajans kafasına göre numara veriyor bana.

--- Alıntı sonu ---

benimkini bu sefer 1 den başlatmış kampanyanın başında alsan da sonunda alsan da fark etmiyor bu ajans için istediği gibi numara veriyor

--- Alıntı sonu ---
yahu 1den başlatmak ne demek, carrefourdan isimler ve tarihler gelir, tarihe göre sıralama yaparsın excelde, numaraları verirsin. kafalarına göre at koşturuyolar yani

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu carrefour çekilişlerinde bu ajansın çekiliş numaralarını alfabetik vermelerini anlamlandıramıyorum. o zaman ismi A ve Z ile başlayanların şansları düşük oluyor. kazananlar hep isminin baş harfi alfabenin ortalarında olanlar. böyle saçma iş mi olur ya. ben çekiliş haklarımı yaya yaya gittiğimi düşünürken ajans kafasına göre numara veriyor bana.

--- Alıntı sonu ---

benimkini bu sefer 1 den başlatmış kampanyanın başında alsan da sonunda alsan da fark etmiyor bu ajans için istediği gibi numara veriyor

--- Alıntı sonu ---
yahu 1den başlatmak ne demek, carrefourdan isimler ve tarihler gelir, tarihe göre sıralama yaparsın excelde, numaraları verirsin. kafalarına göre at koşturuyolar yani

--- Alıntı sonu ---

bana çıkmaması için elinden geleni yapıyor :)  çekiliş tekrarına doymuyor 

mach1:
Arkadaşlar şikayet yazıyoruz ama bu ajanslar maillere de dönüş yapmıyor siz telefon la mı iletişime geçiyorsunuz.

zensea:
kazananları tebrik ederim güle güle kullansınlar

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar şikayet yazıyoruz ama bu ajanslar maillere de dönüş yapmıyor siz telefon la mı iletişime geçiyorsunuz.

--- Alıntı sonu ---
mail atıyorum ben, dönüyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git