Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

CarrefourSA Rexona Kampanyası Çekiliş Sonuçları

(1/3) > >>

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

3333iga:
kazanan arkadaşlara tebrikler..jbl hoparlor de bize nasip olmuş.HAMDOLSUN RABBİME.hedef ıphone du kısmet hoparlöre miş.

focaserkan:
ajans kafasına göre çekiliş sıra numarası verirse olacak sonuç bu  ayrıca bu çekilişte çekiliş haklarını öğrenenler var mı ?

( çekiliş tekrarına gider bu çekilişten önce gerekli yerlere başvuru yaptım dönüş  olmadı  üstüne basarak söylüyorum bu çekilişte büyük bir kural hatası var)

anvil:
ya bu carrefour çekilişlerinde bu ajansın çekiliş numaralarını alfabetik vermelerini anlamlandıramıyorum. o zaman ismi A ve Z ile başlayanların şansları düşük oluyor. kazananlar hep isminin baş harfi alfabenin ortalarında olanlar. böyle saçma iş mi olur ya. ben çekiliş haklarımı yaya yaya gittiğimi düşünürken ajans kafasına göre numara veriyor bana.

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu carrefour çekilişlerinde bu ajansın çekiliş numaralarını alfabetik vermelerini anlamlandıramıyorum. o zaman ismi A ve Z ile başlayanların şansları düşük oluyor. kazananlar hep isminin baş harfi alfabenin ortalarında olanlar. böyle saçma iş mi olur ya. ben çekiliş haklarımı yaya yaya gittiğimi düşünürken ajans kafasına göre numara veriyor bana.

--- Alıntı sonu ---

benimkini bu sefer 1 den başlatmış kampanyanın başında alsan da sonunda alsan da fark etmiyor bu ajans için istediği gibi numara veriyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git