Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

CarrefourSA Rexona Kampanyası Çekiliş Sonuçları

<< < (3/3)

gulem61:
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Ben bu çekilişe katılmadım bundan sonrada pek katılmayı düşünmüyorum. Bir de dikkatimi çekti Adana’dan kazanan kimse yok.Niye acaba?

aerials:
Düşünsene adın Abbas. Sıra numaran 0001 olur çıkma ihtimali sıfır.

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDüşünsene adın Abbas. Sıra numaran 0001 olur çıkma ihtimali sıfır.

--- Alıntı sonu ---

isminin Abbas olmasına gerek yok bu çekilişte 1 numaradan beni başlattı :)  Benim katılım sıra numaralarım 1 den başlayıp sırasıyla gidiyor

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDüşünsene adın Abbas. Sıra numaran 0001 olur çıkma ihtimali sıfır.

--- Alıntı sonu ---

isminin Abbas olmasına gerek yok bu çekilişte 1 numaradan beni başlattı :)  Benim katılım sıra numaralarım 1 den başlayıp sırasıyla gidiyor

--- Alıntı sonu ---
öncekilerde alfabetikti, şimdi gıcık kaptığını başa yazmış desene :)

mach1:
arkadaşlar bu çekilişte focaserkan ile bir konuyu aydınlatmaya çalışıyoruz da herkese en az 2 çekiliş hakkı verilmiş mi yoksa 1 çekiliş hakkı verilen varmı ajansa sorgulatan arkadaşlar oldu mu aceba?

benim kampanya şartlarında yazan aşağıdaki cümleden anladığım en az 1 çekiliş hakkı olan üründen 2 adet alıyoruz ve 2 hakkın oluyor diye yorumladım sizler ne düşünüyorsunuz benim dediğim gibi mi yapmış firma herkese en az 2 hak vermiş, yoksa focaserkan mı haklı karıştırmış mı?

Kod: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKatılımcı; kampanyaya dahil ürünlerden en az iki ya da fazla satın alarak satın aldığı ürünlerden hak ettiği kadar çekiliş hakkı kazacaktır.
--- Kod sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git