Diğer > Görüş ve Öneriler

Forumda etiketleme yapabilir miyiz?

<< < (5/6) > >>

gizemlitosbaga:
Ahaha ortalığı karıştırmışım yine :D bilmiyordum, ben de öğrenmiş oldum. ayrıca neden geri alasınız ki yani teşekkürünüzü değil mi? ben hiç almıyorum, var ama kullanmıyorum yani :D

ask_ne_demek:
konuya teşekkürü almıyorum zaten ama bazen alıntı yapacakken filan alakasız bir mesaja teşekkür ete bastığım da iyi olurdu diye dedim. yoksa ilk mesaja teşekkürü konu dışı tutuyorum

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSadece moderatörlerde çıkıyor :)

--- Alıntı sonu ---
Şu yıldız olayını yeni farkediyorum :)) güzelmiş o :) bizim gibi rütbesiz moderatörlere böyle yıldız çıkıyorsa kimbilir alicaner de ne opsiyonlar vardır :)) ahanda kıskandım :) çok çalışıp alicaner olmalıyım :))))

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSadece moderatörlerde çıkıyor :)

--- Alıntı sonu ---
Şu yıldız olayını yeni farkediyorum :)) güzelmiş o :) bizim gibi rütbesiz moderatörlere böyle yıldız çıkıyorsa kimbilir alicaner de ne opsiyonlar vardır :)) ahanda kıskandım :) çok çalışıp alicaner olmalıyım :))))

--- Alıntı sonu ---
biz de yıldız bilem yok  :'( :'( :'(

nesliyaren:
Konuyu toparlayayım😂Etiket yapabilecek miyiz artık,  mümkün müdür ?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git